Jakie Et
Moderator: Albert_N
Mylisz sie
to sa foty po body lifcie i wymianie zawieszenia na TJM XGS
Kolejne zdjecia po sciągnięciu chlapaczy - wyadawało by sie ze jest OK

niestety nie jest

opona mija sie z nadkolem na styk - kolo nie jest do konca skręcone oraz auto stoi. Podczas jazdy, przy skrecie na luku, przy lekkim wykrzyzu roz...nadkole lub nadkole roz... opone

Kolejne zdjecia po sciągnięciu chlapaczy - wyadawało by sie ze jest OK

niestety nie jest

opona mija sie z nadkolem na styk - kolo nie jest do konca skręcone oraz auto stoi. Podczas jazdy, przy skrecie na luku, przy lekkim wykrzyzu roz...nadkole lub nadkole roz... opone

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Problemem jest szerkość 12,50. Opona 33x10,50 plus DOTZ lift zawieszenia i body lift daje radePrzemy pisze:jeśli za dużo to jakie powinno byc dobre? może ktoś to już przerobił na własnej skórzeN2O pisze:widocznie ET -30 to za dużo
jakieś optymalne by nie było za dużo lub za mało
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
- kabbbatunio
A jak rozwiazałes ten problem u siebie ? czy 33x12,50 na verkaufen poszłyEskapada pisze:Problemem jest szerkość 12,50. Opona 33x10,50 plus DOTZ lift zawieszenia i body lift daje radePrzemy pisze:jeśli za dużo to jakie powinno byc dobre? może ktoś to już przerobił na własnej skórzeN2O pisze:widocznie ET -30 to za dużo
jakieś optymalne by nie było za dużo lub za mało

Witam!
Mam felgi do Vitary ale nie mam pojęcia jakie jest ich ET. Jedyne co na nich jest napisane to: "T15x5 1/2 JJ D0T 1 91 C9" czy zawiera się w tym może ich ET? Nie mogę go zmierzyć bo na felgach są opony;/ Proszę o pomoc gdyż sprzedaje te felgi a nie wiem jakie Et podać kupującemu.
Z góry dziękuje,
Pozdrawiam
Mam felgi do Vitary ale nie mam pojęcia jakie jest ich ET. Jedyne co na nich jest napisane to: "T15x5 1/2 JJ D0T 1 91 C9" czy zawiera się w tym może ich ET? Nie mogę go zmierzyć bo na felgach są opony;/ Proszę o pomoc gdyż sprzedaje te felgi a nie wiem jakie Et podać kupującemu.
Z góry dziękuje,
Pozdrawiam
Re: Jakie Et
Ja wsadziłem do Pajero II koła z oponą 235/85R16 na feldze Dotz 7/16 ET +13 i pasuje idealnie. Koło wielkie, trakcja przy 235 jest również super a i Pajero wyżej znacznie stoi. Bez body liftu nigdzie nie obciera a prezentuje się równie pięknie... Swoją drogą testuje opony HANKOOK RT03 i powiem iż robią, zobaczymy skuteczność ale dają radę. Kukówkę i Strzeniówkę pierwszego dnia bez przestoju do oporu...

Było Pajero II 2,4 potem Patrol GR Y61 2,8 teraz GR60... po "liftingu" 

Odświeżę lekko temacik:)
Mam na stalowej feldze oznaczenie:
J16x7JJ DOT TOPY 325 96 F3.8
Może ktoś rozszyfrować ten zapis? OK rozumiej 16x7. ale reszty nie rozumiem. Który zapis oznacza ET?
z góry dzięki za fatygę.
Pozdrawiam
R.
Mam na stalowej feldze oznaczenie:
J16x7JJ DOT TOPY 325 96 F3.8
Może ktoś rozszyfrować ten zapis? OK rozumiej 16x7. ale reszty nie rozumiem. Który zapis oznacza ET?
z góry dzięki za fatygę.
Pozdrawiam
R.
Włóczykij po Roztoczu 

Powie mi ktos jakie jest ET w Patrolu GU 4 y61?
Dzieki
Dzieki

Chyba +10 ale ręki do taboretu nie dam przybić 

Patrol Y61 Long ZD30DTi &Seicento& KTM LC4 640SM
Dziadostwa nie rób, skręć drutem...!

Dzieki,jestem w trakcie szukania i wiekszosc wskazuje wlasnie na +10,
to jest tak ze im wiekszy plus to fela glebiej w nadkole a minus to fela poszerza nam auto,nie?
to jest tak ze im wiekszy plus to fela glebiej w nadkole a minus to fela poszerza nam auto,nie?
Tak jest 

a jakie ET fabryka przewidziala do mitsu Pajero ostatniej budzie?
Przypuszczam że bardzo zbliżone jest do felg patrolowych
oryginalne felgi no i alusy bardzo rzadko mają -Et a nawet jeśli to bardzo niewiele.