w pajero strasznie zasyfily mi sie alusy

kupilem juz jakis preparat do felg ale ciulstwo straszne

i nie wiem czym to zrobic coby doprowadzic je do jakiegos lepszego stanu?
Moderator: Albert_N
Zbyszko8406 pisze:nie lepiej jechac do myjni recznej dac pare zł i po kłopocie w myjniach maja wszystkie srodki
kup preparat do wytrawiana blachy aluminiowej , nakładasz pędzlem , spłukujesz , i masz nowe felgi aluminiowe , najlepiej je wówczas lakierem prysnąćporeb pisze:mam problem
kupilem juz jakis preparat do felg ale ciulstwo straszne![]()
Znasz może nazwę handlową tego preparatu?Adas pisze:kup preparat do wytrawiana blachy aluminiowej , nakładasz pędzlem , spłukujesz , i masz nowe felgi aluminiowe , najlepiej je wówczas lakierem prysnąćporeb pisze:mam problem
kupilem juz jakis preparat do felg ale ciulstwo straszne![]()
co do Alux'a z Tenzi to jestem bardzo zadowolony. Kupilem to w pojemniku 5l, rozcienczam 1:3 z woda i na felgi, czekasz ze 2 minuty pozniej karcher i felga czysciutka, czasami tylko trzeba poprawic drugi raz. Brat meczyl sie z felgami 15" z e36, nitro szczoteczka i zmywal ten brud, godzina na jedna felge a tu 10 minut zabawy i wszystkie czyste. Radze tylko zalozyc sobie maske, bo smierdzi ten plyn strasznie i dziala drazniaca na drogi oddechowe!DamnIt! pisze:Pobliska myjnia używa pierwszego takich środków do felg: http://www.tenzi.pl/tenzi/oferta_profes ... nacja_felg
reszta chemii z tej firmy też jest ok i niedroga. A do mycia silników i reszty bebechów lux jest TruckClean.
zajrzyj na www.lotnik.com.plLSD pisze:Znasz może nazwę handlową tego preparatu?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość