Tylni most, RR 4.0 94r.
Moderator: Jerry
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
Tylni most, RR 4.0 94r.
Witam, przede wszystkim chciałem się przywitać z szanownymi członkami forum. To mój pierwszy post na forum i mam nadzieje że nie ostatni.
W pełni świadomie podjąłem decyzje o kupnie RR 4.0. Prosiłbym o informacje odnośnie możliwości nabycia tylnego dyferencjału lub całego mostu. Chciałbym wiedzieć czy znacie miejsce w warszawie gdzie coś takiego można nabyć (i może w jakim przedziale cenowym t powinno być?) oraz czy na terenie stolicy są jakieś warsztaty LR/RR którym można spokojnie powierzyć przerobienie zawieszenia z pneumatyki na zwykłe sprężyny + lift 2”/
Z góry dziękuję za wasze odpowiedzi.
Pozdrawiam Piotr
W pełni świadomie podjąłem decyzje o kupnie RR 4.0. Prosiłbym o informacje odnośnie możliwości nabycia tylnego dyferencjału lub całego mostu. Chciałbym wiedzieć czy znacie miejsce w warszawie gdzie coś takiego można nabyć (i może w jakim przedziale cenowym t powinno być?) oraz czy na terenie stolicy są jakieś warsztaty LR/RR którym można spokojnie powierzyć przerobienie zawieszenia z pneumatyki na zwykłe sprężyny + lift 2”/
Z góry dziękuję za wasze odpowiedzi.
Pozdrawiam Piotr
Range Rover V8 Outsourcing IT
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
Dzięki za pw.
Jak się uda to najpóźniej w przyszłym tygodniu sygnaturkę będę mógł zmienić
Jak się uda to najpóźniej w przyszłym tygodniu sygnaturkę będę mógł zmienić

Range Rover V8 Outsourcing IT