Range Rover Classic 265 75 16
Moderator: Jerry
Range Rover Classic 265 75 16
265 75 16 bfg at, zakładał ktoś do RRC ? Czy jest sens ?
zastanawiam się czy to w ogóle trzymać czy sie pozbyć?, nie wiem jak z profilem skrętu - bo z dystansem dajmy na to to będzie przytej szerokości opony wystawała poza obrys budy.
p.s.1. dodam, ze do defa to dość fajna opona, wizualnie i trakcyjnie
p.s.2. dodam, że to świetny rozmiar do liftowanej disco2
p.s.3. dodam, Tape Farfoclu jeden, nie pytam o Dysko, bo wiem jak robi.
własciwie to chyba się pozbędę tych opon, ale tak pytam, se.
zastanawiam się czy to w ogóle trzymać czy sie pozbyć?, nie wiem jak z profilem skrętu - bo z dystansem dajmy na to to będzie przytej szerokości opony wystawała poza obrys budy.
p.s.1. dodam, ze do defa to dość fajna opona, wizualnie i trakcyjnie
p.s.2. dodam, że to świetny rozmiar do liftowanej disco2
p.s.3. dodam, Tape Farfoclu jeden, nie pytam o Dysko, bo wiem jak robi.
własciwie to chyba się pozbędę tych opon, ale tak pytam, se.
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
nie no mam jakiegoś kondoniarza pod domem,
ale chyba i tak je założę na defa, a mtki sobie zostawię na zaś do wiosny.
yyy na rendża to cos mi sie zdaje, że te 265 nie wejdą za bardzo, bardziej mi chodzi o s\erokość, bo widziałem takiego ostatnio z szerokim kapciem - nie wyglądał zbyt fajnie.
yyy na rendża to cos mi sie zdaje, że te 265 nie wejdą za bardzo, bardziej mi chodzi o s\erokość, bo widziałem takiego ostatnio z szerokim kapciem - nie wyglądał zbyt fajnie.
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
więc od razu napisz, że to ogłoszenie "sprzedam ATki wiosną"darkman pisze:nie no mam jakiegoś kondoniarza pod domem,

a nie kręcisz i kręcisz

SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos
Re: Range Rover Classic 265 75 16
a ja myslalem ze w temacie podales numer telefonu...darkman pisze:265 75 16

- Discotheque
-
gdzie jam ma [cenzura] pięć drzwi, chyba szyberdachy policzyłeśdarkman pisze:no trzeba, bo szeroka i wielka.
Tasiemiec miał w jedynce pięciodrzwiówce i był niezadowolony... dasz se radę.
a czemu takie? - ja też odradzam, jak do dysko.

te oponki lekko mi wadziły na wykrzyżach(lift 2"), wystarczyło podciąć cm, półtora i gitara, upierdliwością tych gum jest odczuwalne pożeranie mocy i trzeba przyzwyczaić się do obcierania na pełnym skręcie... poza tym złego słowa nie powiem

SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos
- Discotheque
-
- Discotheque
-
"...nie idzcie ta droga, Ludwiku Dornie, psie Sabo, nie idzcie ta droga... "Discotheque pisze:Przymierzam sie do zmiany w Disco z 235 na 265/75x16
Mowicie rznac trza? mam 3D wiec luzik.
mialem na chwile, gorzej, poniewiera, za szeroka
za to 255/85 jest juz znosne i trzeba niewiele wyciac

Mistrzow uprasza sie o spokoj
bfg robi je 33,3''
paradox mial w disco 5 dr bez wycinania, ale mial 3'' liftu,
ja mam wyciete (3 dr) ze 3 cm blotnika i w porywach do 2'', bo nie lubie sralni dla zyraf
co do jazdy na asfalcie, to ciezko mi cos powiedziec bo mam Hi 1,44.
ale paradox na czarnym nie narzekal
w terenie jest pewien kompromis miedzy lepsza jazda w gorach na 235, a jazda w blocie na 265 (wiele gorzej w gorach i na asfalcie), za to przy 255/85 jest o wiele wiecj przeswitu gratis i to jest to ci misie lubia najbardziej
paradox mial w disco 5 dr bez wycinania, ale mial 3'' liftu,
ja mam wyciete (3 dr) ze 3 cm blotnika i w porywach do 2'', bo nie lubie sralni dla zyraf

co do jazdy na asfalcie, to ciezko mi cos powiedziec bo mam Hi 1,44.
ale paradox na czarnym nie narzekal
w terenie jest pewien kompromis miedzy lepsza jazda w gorach na 235, a jazda w blocie na 265 (wiele gorzej w gorach i na asfalcie), za to przy 255/85 jest o wiele wiecj przeswitu gratis i to jest to ci misie lubia najbardziej

Ostatnio zmieniony pt gru 28, 2007 9:44 pm przez jogibabuu, łącznie zmieniany 2 razy.
Mistrzow uprasza sie o spokoj