Dzieki za dobre słowo i jeszcze większe za nadesłane artykuły! Jeszcze dużo roboty przed nami ale jak na początek to chyba wyszło całkiem nieźle
W tej chwili na polskim rynku nie ma gazety/magazynu/prasy dla nas a większość tytułów traktuje o testach suvów i tuningowaniu czipów i klimatyzacji w "terenówkach". Możemy to zmienić i mieć swój kawał jednego z magazynów i pisać o naszych Disco, Defach, naprawach, patentach, szpeju, prawdziwych wyprawach. Dziś odezwał się do mnie jeden z wydawców i zaproponował przestrzeń w magazynie....
Kto z Was mógłby mi pomóc napisać jakiś tekst na temat naszych graciorów? Ja chętnie pomogę zredagować...i jak już wiecie rozszerzyć tekst do nienormalnych rozmiarów

Potrzebna podstawa i garść faktów, Wasze doświadczenie.
LR_Olek na ten przykład rozwinąłby info o hrabstwie Warwick ze swojej stopki
Tasiemiec skrobnąłby o zabezpieczaniu przed zraszaniem auta wodą i zabezpieczeniem antykorozyjnym tapicerki.
Pezet o udoskonalaniu tego co wydaje się doskonałe.
Bocian mógłby napisać jak zamienić Dyskotekę w czterogwiazdkowy Hotel na kołach z kabiną prysznicową, łózkiem wodnym, kuchnią, tarasem widokowym, pralnią i suszarnią.
A tak poważnie mamy szansę uruchomić dział poświęcony tylko LR, starym LR, bez elektroniki ( i tym z też bo dlaczego nie), naszym imprezom i terenowi. Jest tyle materiałów na temat jeepa i całej reszty. Teraz nasza kolej. Pomożecie?
PS: dodajcie prosze linka do landklinika.pl do stopki, co Wam szkodzi a w ten sposób więcej ludzi się dowie i będzie nas więcej!