Nasz Rambo
Moderator: Jerry
- Misiek Cypr
-
sraty-taty...czesław&jarząbek pisze:studencik...ja cie prosze...zażywasz-przegrywasz...
akcja mało śmieszna była. Później się okazało, że jeden z nich ma żółte papiery... Poszły dzieciaki w las chrust zbierać, i natknęły się na tych oszołomów. Ten niezdrowy, zrobił tulipana i chlasnął się w nogę. Oj, pare siwych kłaków na łbie mi przybyło przez tych gnojów... Na szczęście lokalna milicja jest z nami mocno zaprzyjaźniona, więc po tej akcji już bez bohaterskich wyskoków zadzwoniłem po chlopaków i kolesie mieli wjazd na chate ekspresowy. Harcerze wytropili gdzie mieszkają...
nerwowo było. Mam nadzieje, że ten rok spokojnieszy będzie.

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
-
-
U mnie w okolicy podpaleń nie ma. Na szczęście. Ale jest problem ze sk...nami wywożącymi śmieci do lasu.
I wywożą wszystko od drobnych śmieci po kafelki, opony, czy eternit zdjęty z dachu. Jak trzeba mieć pusto we łbie żeby coś takiego robić? Często widać ile walki było żeby tam z tymi śmieciami wjechać i po rozładunku wyjechać autem osobowym. Jak kogoś trafimy to jest dokładnie obfotografowany (u nas za zaśmiecanie jest grodzki) i dostaje szpadel (choć powinien szpadlem
) i ładuje to co przywiózł tylko nie do kufra czy na przyczepke ale do środka na siedzenia.