A fe...Teodrynn pisze: narazie szyba jest podparta kołkiem żeby nie zjeżdżała w dół...
Ja to przynajmniej mam zmotane koszernie.
Drutem.

Moderator: Jerry
LR_Olek pisze:a moza oswiec tutaj wszystkich o jakim samochodzie mowisz...Teodrynn pisze:dawno nie zaglądałem...trohe na boczny tor zeszła dyskusja... co do tej elektrycznej szyby, jeszcze nie zrobiłem(chroniczny brak czasu.;/ narazie szyba jest podparta kołkiem żeby nie zjeżdżała w dół...kiedy naprawię nie wiem...mój zmysł artystyczno mechaniczny jest zerowy.
boję się że jak rozbebeszę szybę to jej nie zmontuję tego samego dnia a tu deszcze coraz częściej padaja....
pozdrawiam
Teodrynn pisze:LR_Olek pisze:a moza oswiec tutaj wszystkich o jakim samochodzie mowisz...Teodrynn pisze:dawno nie zaglądałem...trohe na boczny tor zeszła dyskusja... co do tej elektrycznej szyby, jeszcze nie zrobiłem(chroniczny brak czasu.;/ narazie szyba jest podparta kołkiem żeby nie zjeżdżała w dół...kiedy naprawię nie wiem...mój zmysł artystyczno mechaniczny jest zerowy.
boję się że jak rozbebeszę szybę to jej nie zmontuję tego samego dnia a tu deszcze coraz częściej padaja....
pozdrawiam
JAk już w pierwszym poście napisałem, jest to discovery 300 2.5tdi automat
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość