nie - po prostu "sprawny inaczej"marek_z_gor pisze:mam to odebrac ze niby jestem gorszy?darkman pisze:e-nic, dla Ciebie dobre. gratuluję zakupu.

Moderator: Jerry
Pamiętaj, że opis jest dla 3-drzwiówki. W wersji 5-cio drzwiowej masz tylne drzwi, których cięcie jest możliwe, ale dość upierdliwe.mirek-wroc pisze:Cześć
Przestudiowałem wasze wypowiedzi i tu w dziale opon na temat BFG 235/85/16 - bo takie kapcie chce zakupić.
Mam jednak problem z bramą garażową - z liftem takie cudo nie wjedzie, znalazłem też taki artykuł: http://landklinika.pl/index.php?option= ... &Itemid=33 Czy może wypowie się ktoś obeznany - lub ktoś kto ma takie kapcie bez liftu - ile podciąć i na jaką wysokość.
pozdrawiam
Ejże,grzegorzh pisze: I jeszcze jedno, przy wykrzyżach koło idące do góry równocześnie idzie do tyłu, bo taka jest konstrukcja zawieszenia.
.
Dużo zależy od szczęścia i prędkości pokonywania przeszkody. U mnie niestety błotnik podciął trochę klocki, więc teraz jest cięty 2-gi raz.Wiechu pisze:Nie jest jednak tak, że błotnik od razu potnie oponę.![]()
To dość miękkie aluminium i w starciu z twardym klockiem bieżnika poddaje się i podgina.
Wtedy można sobie już obciąć dokładnie tyle ile potrzeba.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość