poziomowanie auta Disco 2
Moderator: Jerry
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
poziomowanie auta Disco 2
właśnie wczoraj stałem się szczęśliwym mam nadzieję posiadaczem disco td5 z 1999 roku. Prosze o info jak się tak naprawdę powinno zachowywać to auto jesli chodzi o to zawieszenie pneumatyczne, do czego służą przyciski na desce do tych spraw?
mokro, ale przepłynie....
- nowicjusz127
Re: poziomowanie auta Disco 2
zaraz tam szczesliwym.czas pokazemblaszcz pisze:właśnie wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem disco td5 z 1999 roku.

Re: poziomowanie auta Disco 2
powinno zachowywac sie tak abys w ogole nie wiedzial ze sie zachowuje...mblaszcz pisze:Prosze o info jak się tak naprawdę powinno zachowywać to auto jesli chodzi o to zawieszenie pneumatyczne,
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
ale macie humory - cwaniaki
już kumam.
powiedzcie jeszcze, gdzie są krańcówki od drzwi, które zapalają światło wewnątrz auta - właśnie u mnie się nie zapala, muszę to robić wyłacznikiem, a w kufrze w ogóle nie mogę zapalić.
Może macie instrukcje obsługi do takiego auta disco II?

już kumam.
powiedzcie jeszcze, gdzie są krańcówki od drzwi, które zapalają światło wewnątrz auta - właśnie u mnie się nie zapala, muszę to robić wyłacznikiem, a w kufrze w ogóle nie mogę zapalić.
Może macie instrukcje obsługi do takiego auta disco II?
www.google.plmblaszcz pisze:Może macie instrukcje obsługi do takiego auta disco II?
a najprosciej to
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=12550
a w ogole,to moze bys chociaz omiotl wzrokiem tytuly postow w tym dziale forum...
Wyobraz sobie,ze czytac musze,bo lubie czytac to co jest napisane,a jak mam nie czytac,to po prostu nie pisz... i ja wtedy nie bede czytal.mblaszcz pisze:moze bym Ci d... nie zawracał, gdyby udało mi się te instrukcje otworzyć. jak nie masz ochoty to nie musisz czytać moich problemów. nikt do tego nikogo nie zmusza.
A co do otwierania instrukcji tych z linkow co ci podalem na tacy,to chcialem podac instrukcje ich otwierania...
1 sciagasz je do siebie, klikajac prawyym klawiszem myszy "zapisz element docelowy jako"
2 otwierasz adobe acrobatem
3 czytasz
4 cieszyszz sie
a tak btw: to jestes pierwsza osoba na forum,ktora nie potrafi otworzyc manuali...

-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
niestety, ale w dalszym ciągu nie mogę tego otworzyć. jak możesz to ściągnij mi i wyślij: mblaszcz@op.pl
z góry dziękuję
z góry dziękuję
tego jest kupa GB wiec nie da sie tego tak ot wyslacmblaszcz pisze:niestety, ale w dalszym ciągu nie mogę tego otworzyć. jak możesz to ściągnij mi i wyślij: mblaszcz@op.pl
z góry dziękuję
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
Ściągnij sobie RAVE, ale nie wiem w której wersji jest DII. http://green-oval.com/joomla/index.php? ... &Itemid=29
Range Rover V8 Outsourcing IT