ja też tak słyszałem, nawet słyszałem, że znaczy swój ślad, ale nie mogę tego potwierdzić, ani RR ani LR90 takich objawów nie zdradzają - ale podobno wszystko jest kwestią czasugri74 pisze:opinia obiegowa złudną jest , ja słyszałem ,że Lr ciągle stoi na warsztacie
snorkel
Moderator: Jerry
z przykrością informuję wszystkich zagorzałych fanów mojego wynalazku, że jego żywot dobiega końca
właśnie przyjechała maleńka paczuszka gadżetów z GB
i od poniedziałku rusza montaż nowego cuda
nie jest to safari (trzeba być oryginalnym)

właśnie przyjechała maleńka paczuszka gadżetów z GB

nie jest to safari (trzeba być oryginalnym)

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
Grzehoo,grzegorzh pisze:D zupy, czy nie d zupy, mnie wylatają dolne gumecki mocowania tylnych amorów w trybie komplet na miesiąc, czyli właściwie obiegowo to nic się nie psujegri74 pisze:co potwierdza fakt ,ze obiegowa opinia z dupy pochodzi
mówisz, że ciągle Ci guma spadywuje?

Mniemam, że dolne mocowanie masz właściwie założone - i przed nakrętką jest gruba podkładka?
Bo może się zdarzyć, że jak amorek szarpnie, to nakrętka przez podkładkę przełazi - dlatego musi być ta fest gruba.
A poza tem:
- jeśli jest lift, to trzeba obniżyć mocowanie amorka, albo zapodać dłuższy.
Jak na wykrzyżach most szarpnie amortyzator, to albo pusci mocowanie, albo pęknie sam amortyzator - ucho lub szpilka (miałem oba przypadki

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
Podkładka wielka jak patelnia. One się po prostu zużywają, nie rozlatują, pękają, rozłażą, tylko wybijają. Założyłem polibusze, zobaczymy ile wytrzymają. I prewencyjnie schowałem 2 komplety w podręcznej skrzynce życia ;)pezet pisze:Grzehoo,
mówisz, że ciągle Ci guma spadywuje?
:)23
Mniemam, że dolne mocowanie masz właściwie założone - i przed nakrętką jest gruba podkładka?
Bo może się zdarzyć, że jak amorek szarpnie, to nakrętka przez podkładkę przełazi - dlatego musi być ta fest gruba.
A poza tem:
- jeśli jest lift, to trzeba obniżyć mocowanie amorka, albo zapodać dłuższy.
Jak na wykrzyżach most szarpnie amortyzator, to albo pusci mocowanie, albo pęknie sam amortyzator - ucho lub szpilka (miałem oba przypadki :))
NX650 

Wożę teraz ze sobą oczkowy 19 i komplet gum na wymianę i czekam ;)TRAWOLT pisze:nic mi nie mów o pompach wody :evil: :Dgrzegorzh pisze:Pompa wody
ale z tymi amorkami to masz coś popiep....
u mnie gumy (komplet z amorkami) robią już dość długo
może za mocno skręcasz i nie mają miejsca na pracę albo co
NX650 

w poniedziałekgrzegorzh pisze:A żeś już zmatowił swoją rurę? Poka zdjęciajpi pisze:to ja się z Wami dzielę swoim szczęściem a Wy mi tu jakieś pierdoły o amorkach![]()
no i oczywiście Trawolt na czele
![]()
teraz czasu nie mam bo na forum siedzę

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
właśnie zapodał jakąś ściemę z interneta i mamy się podniecaćgrzegorzh pisze:A żeś już zmatowił swoją rurę? Poka zdjęciajpi pisze:to ja się z Wami dzielę swoim szczęściem a Wy mi tu jakieś pierdoły o amorkach![]()
no i oczywiście Trawolt na czele
![]()

Dzipiej pokaż na własnym aucie - będziemy oceniać

LR Rendzi stajla 

Albo szpilki mają gwint zdupiony i nakrętki są "na wcisk"TRAWOLT pisze:nic mi nie mów o pompach wodygrzegorzh pisze:Pompa wody![]()
![]()
ale z tymi amorkami to masz coś popiep....
u mnie gumy (komplet z amorkami) robią już dość długo
może za mocno skręcasz i nie mają miejsca na pracę albo co

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...