przywitanie i pytanie (czyli zaproszenie do pastwienia) :)
Moderator: Jerry
przywitanie i pytanie (czyli zaproszenie do pastwienia) :)
witam!
jako że to mój pierwszy post - się witam uprzejmie
disco kupić chcę, więc od jakiegoś czasu już czytuję tę część forum (kiedyś czytałem inną, ale na szczęście mi przeszło).
jestem pod ogromnym wrażeniem cynizmu, ironii i poczucia humoru kolegów piszących tu! pozazdrościć...
a jako zaproszenie do pastwienia poddaję temat pod dyskusję:
gdzie we warszawce pojechać z autem przed jego zakupem - żeby najlepiej mi powiedzieli co w nim jest, czego nie ma i jak szybko będę musiał kolejne rzeczy robić (myślę o aucie około 10-letnim, może w automacie?)
disco kupić chcę, więc od jakiegoś czasu już czytuję tę część forum (kiedyś czytałem inną, ale na szczęście mi przeszło).
jestem pod ogromnym wrażeniem cynizmu, ironii i poczucia humoru kolegów piszących tu! pozazdrościć...
a jako zaproszenie do pastwienia poddaję temat pod dyskusję:
gdzie we warszawce pojechać z autem przed jego zakupem - żeby najlepiej mi powiedzieli co w nim jest, czego nie ma i jak szybko będę musiał kolejne rzeczy robić (myślę o aucie około 10-letnim, może w automacie?)
Re: przywitanie i pytanie (czyli zaproszenie do pastwienia)
jaki pierwszy?sisiek pisze:witam!

masz ich teraz 9 na stanie

- Jaaareeek !
-
Zakoleguj sięz kimś z Wawy co ma Dyskacza (jezeli Dyskacza chcesz kupić). Przygotuj odpowiednią ilość browara dla nowego kolegi
. Pozachwycaj się jaki to kolega (ten z Dyskaczem) jest mądry i doświadczony i może zechciał by Ci pomoc w podjęciu decyzji zakupowej. I tak przygotowany możesz jechać oglądać auto. 

Marcin (gucio1234)
mam nawet takiego jednego kandydata (T) - mówi, że się nie zna ale może...gucio1234 pisze:Zakoleguj sięz kimś z Wawy co ma Dyskacza (jezeli Dyskacza chcesz kupić). Przygotuj odpowiednią ilość browara dla nowego kolegi. Pozachwycaj się jaki to kolega (ten z Dyskaczem) jest mądry i doświadczony i może zechciał by Ci pomoc w podjęciu decyzji zakupowej. I tak przygotowany możesz jechać oglądać auto.
a jak nie chcesz kupić tylko potrzebujesz upartej argumentacji na nie to musisz koniecznie na ogląd wziąć Pana Tasiemca
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
- Broncosaurus
na 70% bohater ostatniego zakupu kontrolowanego, słownictwo maił bogate znaczy się tu grzebałGeoMan pisze:Czy to przypadkiem nie jest ten Rofesor z zakupu kontrolowanego VI, tak po stylu sądzę????
Jakbyś Olo więcej programów "branżowych" oglądał to byś był bardziej obyty

LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
o ktorej to bedzie znow?jpi pisze:na 70% bohater ostatniego zakupu kontrolowanego, słownictwo maił bogate znaczy się tu grzebałGeoMan pisze:Czy to przypadkiem nie jest ten Rofesor z zakupu kontrolowanego VI, tak po stylu sądzę????
dzisiaj o 22.00LR_Olek pisze:o ktorej to bedzie znow?jpi pisze:na 70% bohater ostatniego zakupu kontrolowanego, słownictwo maił bogate znaczy się tu grzebałGeoMan pisze:Czy to przypadkiem nie jest ten Rofesor z zakupu kontrolowanego VI, tak po stylu sądzę????
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
serial wtedy ogladam dla kucharek...jpi pisze:dzisiaj o 22.00LR_Olek pisze:o ktorej to bedzie znow?jpi pisze: na 70% bohater ostatniego zakupu kontrolowanego, słownictwo maił bogate znaczy się tu grzebał

pyskiem w pysk czy jakos tak