i tu sie z Kolega w calej rozciaglosci zgodze
cala niepopularnosc KAMa u nas zbudowana jest o niedoinformowanie i to jedno pamietne zdjecie
a MoDy uzywaja tego sporo i jakby nie banglalo to by przestali
pzdr
Padł tylny dyfer w 200 - i co dalej
Moderator: Jerry
- robert_smoldzino
- Kontaktowanie:
Generalnie dekiel z tworzywa nie robi ;)robert_smoldzino pisze:i tu sie z Kolega w calej rozciaglosci zgodze
cala niepopularnosc KAMa u nas zbudowana jest o niedoinformowanie i to jedno pamietne zdjecie
a MoDy uzywaja tego sporo i jakby nie banglalo to by przestali
pzdr
Chociaż bardzo jestem ciekawy, jak by na tym samym mostku zachował się dekiel oryginalny, bez osłony. Olej mógłby się nie wylać, a wgniecenie niezauważone mogłoby wyszlifować zawartość dyfra ;)
Ciekawy jestem za to czy ten dekiel stalowy (a słyszałem też że aluminiowy) też musi się osłaniać, jak oryginalne dekle?
NX650 

Witam
po wybuchnięciu tylnego mostu założyłem srutraka (slimakowego) ponieważ disco nie służy mi do hard mada faka terenu więc blokada pelna na plaster mi, nie wiem ile % momentu jest przekazywane na koło bardziej obciążone, ale z obserwacji własnych wynika; na piasku jak koła buksują to oba w gnoju tak samo. zalety: wyciągasz stare bebechy wkładasz nowe i jedziesz, żadnych komresorów, kabelkow włączników rurek/srurek idziała
I nie rwie tak przegubów, i pewnie półosie dłużej pożyją
Ale jak kto woli
aaaaa i jeszcze jedno niecałe 400GBP

po wybuchnięciu tylnego mostu założyłem srutraka (slimakowego) ponieważ disco nie służy mi do hard mada faka terenu więc blokada pelna na plaster mi, nie wiem ile % momentu jest przekazywane na koło bardziej obciążone, ale z obserwacji własnych wynika; na piasku jak koła buksują to oba w gnoju tak samo. zalety: wyciągasz stare bebechy wkładasz nowe i jedziesz, żadnych komresorów, kabelkow włączników rurek/srurek idziała
I nie rwie tak przegubów, i pewnie półosie dłużej pożyją
Ale jak kto woli
aaaaa i jeszcze jedno niecałe 400GBP

RR Classic 3.5 V8, Disco 200, Disco 300