sorry, ale miałem podobne odczucieDamian pisze:wiesz...po Twoich wypowiedziach o podejściu do podłogi i mokrych wygłuszeń to mam wrażenie, że podłoga u Ciebie składa się z mixu starego błota, syfu, grzyba, utlenionej blachy i zgnitej maty
...

Moderator: Jerry
sorry, ale miałem podobne odczucieDamian pisze:wiesz...po Twoich wypowiedziach o podejściu do podłogi i mokrych wygłuszeń to mam wrażenie, że podłoga u Ciebie składa się z mixu starego błota, syfu, grzyba, utlenionej blachy i zgnitej maty
...
jest to prawdopodobne,lecz do konca tak nie jest...Damian pisze:wiesz...po Twoich wypowiedziach o podejściu do podłogi i mokrych wygłuszeń to mam wrażenie, że podłoga u Ciebie składa się z mixu starego błota, syfu, grzyba, utlenionej blachy i zgnitej maty
Damian pisze:nie...nie ma różnicy czy to będzie 5cm x 5cm łaty a reszta polrustem czy też cała podłoga z wytłoczeniami, kawałkiem tunela, mocowaniami, gwintowaniami, itd
nie ma różnicy
i mówi to ktos kto chciał kupic disco z szamotuł, w którym, spokojnie mógłby robic za Barne,a z FlinstonówDamian pisze:nie...nie ma różnicy czy to będzie 5cm x 5cm łaty a reszta polrustem czy też cała podłoga z wytłoczeniami, kawałkiem tunela, mocowaniami, gwintowaniami, itd
nie ma różnicy
sbb pisze:i mówi to ktos kto chciał kupic disco z szamotuł, w którym, spokojnie mógłby robic za Barne,a z FlinstonówDamian pisze:nie...nie ma różnicy czy to będzie 5cm x 5cm łaty a reszta polrustem czy też cała podłoga z wytłoczeniami, kawałkiem tunela, mocowaniami, gwintowaniami, itd
nie ma różnicy
![]()
![]()
aha, czyli lubi takie erkondyszyn swojskieLR_Olek pisze: byś widział jego toye ta wiśniowa..., sito to przy niej bylo szczelne
to normalka...Wąż pisze: jak to dobrze, że nie rozumiem o co chodzi w tym temacie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość