bo wysprzątać mogę, wszystko

Moderator: Jerry
bylo przysłać mi, ja bym zaniósł odebrał i odesłałDamian pisze:tu je warszawa
tu je 400
a chyba ze cztery lata odkładania używek warstwami plus kanał zawalony mostami plus tajne przejście do podziemnej komory po poprzednim właścicielu z klamorami do warszawyWąż pisze:dużo tego jest?
bo wysprzątać mogę, wszystko
sądzac po opisie czeska,to raczej naczepa będzie ci potrzeba a nie przyczepkaWąż pisze:bez przyczepki nie dam rady tam posprzątać
blokada antydzieciowa szyb powoduje ,ze nie mozna otwierac/zamykac szyb uzywajac pstryczkow w tylnych drzwiachdrrobi pisze:Szyby z tyłu![]()
,
obydwie???? wyglada jak by wlaczona byla blokada,
to masz cos posrane z elektryka w calosci wozu jak takie niespodzianki cie trapiaDamian pisze:ano wlasnie
do szyb jeszcze nie zagladalem, predkosciomierz wylaczyl sie na trasie na jakies 20km, ale wrocil do normy, na raie sam sie naprawil
disco przezylo mega-ekspedycje bez wiekszych scen
od momentu zakupu (odpukac) jeszcze mi sie zaden kabelek nie poluzowałDamian pisze:nie, powodow nie ma i przeslanek
stawiam ze nie styka przewod przy skrzyni, auto przez tydzien pycilo non stop po zalanych polnych drogach z czasem spora predkoscia, mogl sie poluzowac
Ano obydwie - prawdopodobnie standardowa awaria, czyli zimny lut w Windows Lift Ecu.drrobi pisze:Szyby z tyłu![]()
,
obydwie????
sprawdz najpierw bezpiecznikDamian pisze:alleluyeah, dobry czlowieku!
To jasne, ale te objawy...LR_Olek pisze:sprawdz najpierw bezpiecznik
... wskazują na zimny lut.Damian pisze: od pewnego czasu się coś zacinało, raz robiło, raz nie...na przestrzeni dziejów z przewagą nierobienia, aż się wysrało
Dżek pisze:To jasne, ale te objawy...LR_Olek pisze:sprawdz najpierw bezpiecznik... wskazują na zimny lut.Damian pisze: od pewnego czasu się coś zacinało, raz robiło, raz nie...na przestrzeni dziejów z przewagą nierobienia, aż się wysrało
Bezwarunkowo i niezwłocznieLR_Olek pisze: czyli ja tez mam sie za to brac?
nie działa?LR_Olek pisze: u mnie tez nie dzialaja,ale stawiam na bezpiecznik...
nie dotykalem tego bo nie jezdze z tylu,a poza tym mam klimatyzacje
Damian pisze:nie działa?LR_Olek pisze: u mnie tez nie dzialaja,ale stawiam na bezpiecznik...
nie dotykalem tego bo nie jezdze z tylu,a poza tym mam klimatyzacjeno niemożliwe, przecież u Ciebie wszystko działa, pachnie, samo jeździ
tylko pół elektryki nie robi, podłoga trzyma się dzięki powstałej masie organicznej, fotele masz zacerowane włóczką a kolor z palety cinquecento sporting
zajrzyj pan w te centralke, mi robota zajeła 40 min i rzeczywiście ten lut puścił
to ten z łodzi? czy inny?czesław&jarząbek pisze: aczkolwiek znany jest przypadek lekarza który z braku czasu przyjmował pacjentów dłubiąc przy serii na podjezdzie dla karetek
czesław&jarząbek pisze:karwa olo...prosze cie...
masz teraz ponad dwa miesiące płatnego wolnego na koszt podatników
ty nie masz czasu...
![]()
OlekDamian pisze:zajrzyj pan w te centralke, mi robota zajeła 40 min i rzeczywiście ten lut puściłLR_Olek pisze: u mnie tez nie dzialaja,ale stawiam na bezpiecznik...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości