4 satelitowy dyfer
Moderator: Jerry
4 satelitowy dyfer
Sprawa jest taka, czy mechanizm różnicowy od p38 4 satelity wejdzie do standardowego dyfra od 200/300Tdi 

Seria IIA '62, Seria III 109 FFR ,Disco , def 110 SW
M-72 MW-750
M-72 MW-750
Re: 4 satelitowy dyfer
Podobno tak ale jak miałem w rękach takową gruchę to wydawało mi się że sam korpus jakiś taki krótki jest co by oznaczało że trzeba wał wydłużyć. I chyba tylko do 300tki bo 200tki inne frezy na półoskach mają
Def 110 SW 300tka i to nie jest ostatnie moje słowo
Korpus nie podejdzie, co do długości jest inna i w ogóle coś tam nie teges..... Sam mechanizm chcę przełożyć, tyle że nie mam gdzie tego pomierzyć czy pasi.....a na pałe nie kupie...
M-72 MW-750
M-72 MW-750
sam mechanizm od p38 jest chyba za wysoki ( jakieś 3 do 5 mm ) od dyskoteki za to pasuje idealnie
albo odwrotnie

w każym razie miałem dwa i tylko jeden pasował bez frezowania
albo odwrotnie

w każym razie miałem dwa i tylko jeden pasował bez frezowania
SALLDVAF8VA98:)
a dupa tam ....
a dupa tam ....
A nie lepiej już iść stopień wyżej i zainwestować w jakiegoś trutraka albo innego lokera?
no lepiej , tylko za jedna blokadę ARB masz 3 kosze 4-satelotowe.........
a dupa tam ....
a dupa tam ....
Nie potrzebuje żadnej blikorowki ....przynajmniej póki co
mam dobre wsomaganie mechaniczne w razie W
od disco to raczej mało popularne 4piny....tak jak z def90.......a za to P38 zaczyna coraz obficiej w przyrodzie występować...
jak dobrze rozumiem, w najgorszym wypadku muszę podebrać owe 3-5mm na dwie strony na czopach łożyskowych? reszta korpusu nie koliduje o nic??

od disco to raczej mało popularne 4piny....tak jak z def90.......a za to P38 zaczyna coraz obficiej w przyrodzie występować...

jak dobrze rozumiem, w najgorszym wypadku muszę podebrać owe 3-5mm na dwie strony na czopach łożyskowych? reszta korpusu nie koliduje o nic??
M-72 MW-750
M-72 MW-750
Przetestuj patent i opisz może warto pomotac bo ceny dobre 

wystarczy zebrać po 3 mm z kazdej strony , bez tego nie skasujesz luzu atak/talerzmoto pisze:Nie potrzebuje żadnej blikorowki ....przynajmniej póki co![]()
od disco to raczej mało popularne 4piny....tak jak z def90.......a za to P38 zaczyna coraz obficiej w przyrodzie występować...![]()
reszta pasuje bez problemu
a dupa tam ....
a dupa tam ....
dokładnie , z jednej strony kosz jest deczko za szerokiPepek pisze:Na czopach pod łożysko?
a dupa tam ....
a dupa tam ....
Się zobaczy, trzeba poczekać na gruza jakiegoś.

M-72 MW-750
M-72 MW-750