Wtedy się zobaczy, co potrzeba. Być może jakaś osłona, at i lift. Być może same opony, a resztę kasy wydać, żeby nie było problemów z odpalaniem

Moderator: Jerry
jpi pisze:.......- osłona drążków .......
Jak na razie musi jakoś odpalić auto.... więc chyba nie....!marysia! pisze:A "pakiet startowy" kolega już zamknął?
Do patrola - 780, disco 200 - 800 na alledrogovip pisze:a gdzie ty widziałeś safari za 700zł?
vip pisze:wiesz... to auto ma radzić sobie w terenie a nie prezentować.... Jak chcesz aby się prezentowało to lepiej kupić jakieś bmw czy mercedesa...
jestes prezenterem z telewizji,ze sie musisz prezentowac?bossman100 pisze: Ale trzeba przyznac że disco z kurnikiem, dobrymi kapciami , podniesione, z dobrymi zderzakami(wyciągara) i snorklem fajnie się prezentuje
Chciałem walnąć szydere - ale już mi przeszło i mi się nie kce...bossman100 pisze:myślę o delikatnej przeróbce swojego disco żeby był i na droge i na teren (bez extrem)
-chciałbym go podnieśc o 2"
-wymienić oba zderzaki
-założyć snorkel i kurnik
-dodatkowe oswietlenie na zewnątrz
no i słucham propozycji co jeszcze można by zrobić aby służył i na drodze i w terenie(no i od czasu do czasu pływanie)![]()
Angolski taryfiarz nie był na tym forum, nie miał gdzie przenieść humorów i rozwalił 12 osób - a jeździł LR disco3.bossman100 pisze: czasmi przenosi się złe humory z spoza forum na forum (to akurat mi się wczoraj trafiło)![]()
Taa, ale on nie dostal spadku a utrzymanie LR-a kosztuje jak wiesz - mozna sie wkurwic.amster123 pisze:Angolski taryfiarz nie był na tym forum, nie miał gdzie przenieść humorów i rozwalił 12 osób - a jeździł LR disco3.bossman100 pisze: czasmi przenosi się złe humory z spoza forum na forum (to akurat mi się wczoraj trafiło)![]()
Posiadanie LR jest czasem frustrujące i forum jest po to żeby nie było strat w ludziach.
ale on ta dyskoteka na taryfie jezdzilamster123 pisze:Angolski taryfiarz nie był na tym forum, nie miał gdzie przenieść humorów i rozwalił 12 osób - a jeździł LR disco3.bossman100 pisze: czasmi przenosi się złe humory z spoza forum na forum (to akurat mi się wczoraj trafiło)![]()
Posiadanie LR jest czasem frustrujące i forum jest po to żeby nie było strat w ludziach.
Masz Disco, to musisz mieć kasę, wiadomo. Też mnie to wkurza.Tylko do disco 300 tdi dalej 1,1 k
No. Ty z taka brygada to nawet motac nie musisz, i tak Cie zawsze wyjma z blotaHUSKYTEAM pisze:Masz Disco, to musisz mieć kasę, wiadomo. Też mnie to wkurza.Tylko do disco 300 tdi dalej 1,1 k
Pocieszające, że przynajmniej zawsze można w teren się bujnąć, nawet ciężki:
A jak juz poznasz starszyzne to sam bedziesz stary i wtedy bedziesz na forum mogl doradzac jak Tobie doradzaja - znaczy szydzicjpi pisze:Husky, przeca Ty disco to chyba z pół roku temu do ludzi puściłeś![]()
![]()
![]()
a Nowemu koledze rada taka, jeździć
np. na integracje jakoweś co by starszyznę poznać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości