gruszkin pisze:@olo pocztexem pojdzie bo mi kurier nie chce przyjechac
wyslij normalnie faken poczta polska
nie kombinuj
Moderator: Jerry
gruszkin pisze:@olo pocztexem pojdzie bo mi kurier nie chce przyjechac
kuźwa jak napiszę, że kogoś nie lubię to zobrazujesz to zdjęciami z obozu koncentracyjnego?Yoorek pisze:....
To na Żuławach tak często można go powąchaćLR_Olek pisze:a ja i tak kocham zapach napalmu o poranku...
Flytier pisze:To na Żuławach tak często można go powąchaćLR_Olek pisze:a ja i tak kocham zapach napalmu o poranku...
?
Jakieś niedobitki SS?
Werwolf, czy jakoś takFlytier pisze:To na Żuławach tak często można go powąchaćLR_Olek pisze:a ja i tak kocham zapach napalmu o poranku...
?
Jakieś niedobitki SS?
raczej WerhamsterPiotrul pisze:Werwolf, czy jakoś takFlytier pisze:To na Żuławach tak często można go powąchaćLR_Olek pisze:a ja i tak kocham zapach napalmu o poranku...
?
Jakieś niedobitki SS?
a nie Jägermeister?Adamek pisze:Raczej Fallschirmjäger
A byc moze chlopcy z Fallschirmjäger popijali w drodze na ziemie Jägermeister-a... To by z @Olem gadac bo on to chyba kumplowal z Kriegsmarine a jak wiadomo te jednostki na calym swiecie mocno popijajaJarekK pisze:a nie Jägermeister?Adamek pisze:Raczej Fallschirmjäger
Rodzice owego kierowcy byli raz na zacnej imprezie organizowanej przez właściciela LR którego znam. Wnioskuje to po nalepie na szybie. Jak zapytałem tego kierowce czy był na tej imprezie to dumnie stwierdził że "... starzy byli .... "piotr borowiec pisze:(...)
Margo tacy nie machają i nie jeżdżą na imprezy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość