z opisu ideolo

Moderator: Jerry
z opisu ideolo
A jaka to ta lepsza terenówka? - pajero ?HUSKYTEAM pisze:Może taki Range to rozwiązanie dla osób, które mają kiepski dojazd do domu? Chyba też nie, bo będąc w takiej sytuacji lepiej kupić porządną terenówkę na wyjeżdżanie spod domu, a mieć inne auto do jeżdżenia po asfalcie. Do holowania lawety? Dupa zbita, dużo lepiej się jedzie z lawetą busem. Do generowania kosztów w małej firmie? O!
Żaden bus nie zastąpi dobrego 4x4. Zwłaszcza zimą.Rumpelstikin pisze:A jaka to ta lepsza terenówka? - pajero ?HUSKYTEAM pisze:Może taki Range to rozwiązanie dla osób, które mają kiepski dojazd do domu? Chyba też nie, bo będąc w takiej sytuacji lepiej kupić porządną terenówkę na wyjeżdżanie spod domu, a mieć inne auto do jeżdżenia po asfalcie. Do holowania lawety? Dupa zbita, dużo lepiej się jedzie z lawetą busem. Do generowania kosztów w małej firmie? O!
w zimie też Ci się lepiej ciągnie lawetę busem?
lupus pisze: 1. czy mogę używać auta z prawem jazdy kat. B
.
Zbyt precyzyjnie.FUX pisze:Wszystko na 4 kołach do DMC 3,5t możesz prowadzić z kat. B
Rumpelstikin pisze:Ok... poszukiwania trwaja... a o tym moze ktoś cos powiedzieć?.
http://otomoto.pl/land-rover-discovery- ... 86190.html
albo o tym http://otomoto.pl/land-rover-discovery- ... 33739.html
Trochę późno...zanabyłem w poniedziałek ...standerus pisze:Jakby kto szukał to jest pono w Krakowie do wzięcia dobre disco dwójka, po facelifcie. Serwisowane w dobrym miejscu, stan igła - niedawno ktoś chyba szukał takiego.
Zawsze można sprzedać...Rumpelstikin pisze:Trochę późno...zanabyłem w poniedziałek ...standerus pisze:Jakby kto szukał to jest pono w Krakowie do wzięcia dobre disco dwójka, po facelifcie. Serwisowane w dobrym miejscu, stan igła - niedawno ktoś chyba szukał takiego.
Przewala się na oto i allegro od dłuższego czasu. Nawet miałem jechać i oglądać ale zdjęcia mnie zniechęciły. Malowane drzwi tylne brak listwy, pourywane klamki.
standerus pisze:Jakby kto szukał to jest pono w Krakowie do wzięcia dobre disco dwójka, po facelifcie. Serwisowane w dobrym miejscu, stan igła - niedawno ktoś chyba szukał takiego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość