Witam Szanowne Grono!
Mam krótkie pytanie w kwestji lokalizacji przypuszczalnej zwory.
Zrobiło się mokro i przy wjeździe w głębszą kałużę z rozchlapem H2O po komorze silnika dochodzi do kilku - kilkunastosekundowego zaniedziałania obrotomierza i zapalenia kontrolki poduszek z dyskretnym, nastrojowym przygaszeniem podświetlenia tablicy i reflektorów. Następnie wszystko wraca do normy.
Jeżeli ktoś to przerabiał i wie gdzie doraźnie założyć plaster to proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam!
Elektryka DI w wodzie
Moderator: Jerry
Elektryka DI w wodzie
Discovery itd... My Friend
trzyseta moja
trzyseta moja
Re: Elektryka DI w wodzie
Pasek alternatora ci się ślizga.

- Damian
-
- Kontaktowanie:
albo od syfu szczotki w alternatorze się zawiesiły
opłukać dobrze alternator pod bieżącą wodą i postukać młoteckiem, jeśli się zawiesiły to się odwiesom
opłukać dobrze alternator pod bieżącą wodą i postukać młoteckiem, jeśli się zawiesiły to się odwiesom
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
Właśnie (5minut temu) mnie olśniło i chciałem dopytać o ten pasek, ale widzę, że mądrzejsi koledzy już to rozkminili.
Dziękuję
. Pasek ma już 4lata...
Wcześniej jak miałem zworę na reflektorze bez gumowej osłony żarówki to regularnie wywalało bezpiecznik.
Pozdrawiam!
Dziękuję

Wcześniej jak miałem zworę na reflektorze bez gumowej osłony żarówki to regularnie wywalało bezpiecznik.
Pozdrawiam!
Discovery itd... My Friend
trzyseta moja
trzyseta moja