Tego z Poddębic to sobie daruj.szalonygeodeta pisze:
ktoś może któregoś widział? coś doradzi?
Motor nie chce się wkręcać na obroty, siakiś mułowaty strasznie i dość podgnity
Moderator: Jerry
Tego z Poddębic to sobie daruj.szalonygeodeta pisze:
Jeżdżą na wiekszych kołach.borkows pisze:Skąd oni biorą przebiegi tych aut .... karwa. Mój DII ma już 200 kkm a jest o 5 lat młodszy od tych DI z aledrogo. Może za dużo jeżdżę i powinienem oszczędzać
Dziekuje za radeluceklucky pisze:Tego z Poddębic to sobie daruj.szalonygeodeta pisze:
Motor nie chce się wkręcać na obroty, siakiś mułowaty strasznie i dość podgnity
Ja w 8 lat 330tys km. Ja to licze ze samochody to robia 25-50 tys rocznie (chyba ze w firmie to i 70 potrafia)borkows pisze:Skąd oni biorą przebiegi tych aut .... karwa. Mój DII ma już 200 kkm a jest o 5 lat młodszy od tych DI z aledrogo. Może za dużo jeżdżę i powinienem oszczędzać
Poradz mi czy sie oplaca calosc za te pieniadzeWąż pisze:jak na części to biorę drzwi
leszekku79 pisze:Prosze o rade ... Jest defender bez silnika , bez skrzyni biegow i reduktora , bez papierow za ok 3000 euro .
Czy jest sens bawic sie w poskladanie tego do kupy ? Jak wybrnac z tymi papierami a w zasadzie ich brakiem ?
Chyba fredoszczura Ci wyślę do karmieniaLR_Olek pisze:
ale sralnia
Igor909 pisze:Chyba fredoszczura Ci wyślę do karmieniaLR_Olek pisze:
ale sralnia![]()
Co Ty ... puściłeś to transportem morskim ?
ja mialem nie priorytetem i doszlo wczorajLR_Olek pisze:Igor909 pisze:Chyba fredoszczura Ci wyślę do karmieniaLR_Olek pisze:
ale sralnia![]()
Co Ty ... puściłeś to transportem morskim ?
faken poczta polska priorytetem,bo mialo byc szybciej
Nie to żebym nie lubił LR ...leszekku79 pisze: Dobra cena ?
leszekku79 pisze:Ok - dziekuje za rzeczowe poradyMam nastepnego rodzynka - ex US Air Force :
cena 6 tys eur
3.5 V8 - ponoc tylko 18 tys kilometow przejechane
Dobra cena ?
Bez złośliwości jakiejkolwiek - skąd wytrzaskujesz te rodzynki? Ceny dość chore...leszekku79 pisze:Ok - dziekuje za rzeczowe poradyMam nastepnego rodzynka - ex US Air Force :
cena 6 tys eur
Dobra cena ?
Ciezko znalezc jakiegokolwiek lr z nadwoziem ambulans lub radiostacja czy tez pickupa z kabina czterodrzwiowa .... Takiego z LHD to juz calkiem . Pewnie dlatego i ceny odpowiednio wyzsze niz "normalnej" 110 .standerus pisze:Bez złośliwości jakiejkolwiek - skąd wytrzaskujesz te rodzynki? Ceny dość chore...leszekku79 pisze:
Dobra cena ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość