Mam hotel... bo o 9 rano wracamy do wawy.
Moderator: Jerry
Ah.. wątpliwość rozwieję.... skoordynowane, byłem na magazynie. jest tego.Jaaareeek ! pisze:ciekawe czy skoordynowali ogłoszenie akcji z dostawą koniecznych taili,
wątpię![]()
kamień spadł mi z sercaGAZFAN pisze:Ah.. wątpliwość rozwieję.... skoordynowane, byłem na magazynie. jest tego.Jaaareeek ! pisze:ciekawe czy skoordynowali ogłoszenie akcji z dostawą koniecznych taili,
wątpię![]()
byś się nie drażnił tylko zapodał ile (?) za "śtuke" prawą i lewą (3 i 4)GAZFAN pisze:dikson17 pisze:...Wąż pisze:...bert pisze:...Normalnie wszyscy wszystko wiedzączesław&jarząbek pisze:...
Gratulacje![]()
To dlatego, tylko przedmuchaliJaaareeek ! pisze: tyle że to był ostatni przegląd w ASO.
Flytier pisze:To dlatego, tylko przedmuchaliJaaareeek ! pisze: tyle że to był ostatni przegląd w ASO.
![]()
.
LR_Olek pisze:Flytier pisze:To dlatego, tylko przedmuchaliJaaareeek ! pisze: tyle że to był ostatni przegląd w ASO.
![]()
.
mi sie wydaje,ze to wlasciciela "przedmuchali grupowo" i teraz bedzie mogl im skoczyc ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości