wygląd budy jest paskudny to wiem. Ale może ktos go zna osobiście? i wie czy warto kupic go ? czy to tykająca bomba

chciałebym taki samochód na bezdroza po Bałkańkich
Moderator: Jerry
a na wszystkich forach sa Ci sami ludzie?Flytier pisze:Upewniasz się na temat tego sztrucla na wszystkich forach?
takJędrzejT pisze:a na wszystkich forach sa Ci sami ludzie?Flytier pisze:Upewniasz się na temat tego sztrucla na wszystkich forach?
nie zauważyłem. Ale już znalazłemLR_Olek pisze:takJędrzejT pisze:a na wszystkich forach sa Ci sami ludzie?Flytier pisze:Upewniasz się na temat tego sztrucla na wszystkich forach?
a nei zauwazyles ze na tym forum jest juz taki watek?
ano masz rację że się napaliłem, ale dzięki Wam już mi przeszła ochota na ten konkretny model (potwierdziło się że był bardzo zajeżdżany przez bardzo młoda osobę)Karson pisze:napaliłeś się na to disco jak szczerbaty na suchary i szukasz potwierdzenia, że to dobry wybór... nie ma tak dobrze
Damian pisze:mam 16-letnie auto z przebiegiem 145 tys. km, uwierzysz?
serwisowane w jednym ASO przez 15 lat, potwierdzone.
znam sporo aut robiących b. małe przebiegi.
moja ciotka ma np. volvo s40 10 letnie z przebiegiem 60 tys. km, od nowości.
zdarza się i nie ma nic nienormalnego.
nienormalnym jest, jeśli disko z takim przebiegiem sprzedaje handlarz za cenę niższą niż średnia dla modelu na zachodzie.
Damian pisze:mam 16-letnie auto z przebiegiem 145 tys. km, uwierzysz?
nienormalnym jest, jeśli disko z takim przebiegiem sprzedaje handlarz za cenę niższą niż średnia dla modelu na zachodzie.
ramzes pisze:Damian pisze:mam 16-letnie auto z przebiegiem 145 tys. km, uwierzysz?
ano dokladnie jak piszesz co do s40 to za dobre pieniadze bym moze i kupil - wygodne auto.
u mnie po 12latach wyszlo dopiero 75 560 km i silnik pokazal facka![]()
teraz w swoim plaskaczu ( podpis nizej ) szukam koncepcji na zmiane silnika po 75 tys walek rozrzadu pokazal fack u i zawory spotkaly sie z tlokami
jak macie jakies ciekawe koncepcje tak zeby sie zamknac w 4 tysiach to chetnie poczytam na Pw moze byc
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość