szybciej będzie za namiGAZFAN pisze:Że niby wstyd mniejszy?

Moderator: Jerry
szybciej będzie za namiGAZFAN pisze:Że niby wstyd mniejszy?
Zapomnij, że odda. Pokazał się od najgorszej stronyJacek_110 pisze: ...że jeżeli Winu odda niepociętą cenzurą bazę, to forum zaistnieje u Artura.
Dokładnie o tym w drugim wątku piszęJacek_110 pisze: Tylko rajdy mają potencjał do trwania, a takie byty, jak się okazuje mogą być nietrwałe.
tomquat pisze:w sumie to tych postów nie szkoda - stworzymy nowe. Lepsze. Brygada młodzieżowa zobowiązuje się zaciągnąć wartę młodzieżową przy nowo utworzonym forum, dla uczczenia rocznicy powstania naszego przedsiębiorstwa. A forumowym skrytobójcom mówimy stanowcze nie! A zjedzone posty zewrą jeszcze bardziej nasze szeregi...![]()
![]()
Nieczesław&jarząbek pisze:fiflak...uspokój się.
no.
nie, nie, jutro to nam Winu posty odda. Pokrowce będą w to drugie jutrowaldziu_doc pisze:tomquat pisze:w sumie to tych postów nie szkoda - stworzymy nowe. Lepsze. Brygada młodzieżowa zobowiązuje się zaciągnąć wartę młodzieżową przy nowo utworzonym forum, dla uczczenia rocznicy powstania naszego przedsiębiorstwa. A forumowym skrytobójcom mówimy stanowcze nie! A zjedzone posty zewrą jeszcze bardziej nasze szeregi...![]()
![]()
Jasne...
No i eMcze zacznie się znów w spamerce realizować bo ma tu tylko 4 posty![]()
Więc może pokrowce będą..... jutro
Rozumiem, że wolisz by facet był za Tobą i na kark Ci chuchał?Karson pisze:szybciej będzie za namiGAZFAN pisze:Że niby wstyd mniejszy?
obsmarkałem sięTapeworm pisze:Gazfano ostatnio coś nabzdyczoną minę ma, coś jak to
Normalnie masz chłopie mocrusty_team pisze: (...)Winu(...) Jest towarzysko skończony.
Znaczy, lodzikGAZFAN pisze:Rozumiem, że wolisz by facet był za Tobą i na kark Ci chuchał?Karson pisze:szybciej będzie za namiGAZFAN pisze:Że niby wstyd mniejszy?
No ja wolę być plecami do ściany
tak jesttomquat pisze:w sumie to tych postów nie szkoda - stworzymy nowe. Lepsze. Brygada młodzieżowa zobowiązuje się zaciągnąć wartę młodzieżową przy nowo utworzonym forum, dla uczczenia rocznicy powstania naszego przedsiębiorstwa. A forumowym skrytobójcom mówimy stanowcze nie! A zjedzone posty zewrą jeszcze bardziej nasze szeregi...![]()
![]()
Dokładnie... Lubię opierać się o ścianę i patrzeć z góryFlytier pisze: Znaczy, lodzik?!
Ty Ty Ty... poczkaj poczkaj.. z kimś mi się to kojarzy... Syzyf?Karson pisze:
Artur otwieraj swoje forum, rejestrujmy się i zacznijmy wsio od nowa
każdy ma swój krzyż..GAZFAN pisze:Ty Ty Ty... poczkaj poczkaj.. z kimś mi się to kojarzy... Syzyf?Karson pisze:
Artur otwieraj swoje forum, rejestrujmy się i zacznijmy wsio od nowa
Ale on to robił za karę a Wy tak z własnej woli?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości