znowu doblo...

wstępnie bym wszedł w temat. trzy osoby. pierwszy termin.
nie wpłacam zaliczki-najwyżej odwołasz imprezę

Moderator: Jerry
wal sie na ryj fajansiarzu.czesław&jarząbek pisze:mam nadzieję, że solidnie złupisz tego żuławskiego ćwoka
Wiechu, ale mam wrażenie ,że w Dobarzu jedzenie coraz gorsze...Wiechu pisze:http://www.dwordobarz.pl/index.php
samochody out, co najwyżej mała upodlająca pętla
bez większego planu
sanie
duże sanie, kilka godzin, dwójniaki, trójniaki i wiśnie w termosach
jakby się grupa zweryfikowała, mogę pogadać o rezerwacji. Ceny lepsze niż na stronie.
15 - 17 luty albo 22 - 24 luty
mówisz, że chciałbyś przegonić pickupa na nowej dwupasmówce w stronę stolycy?Jaaareeek ! pisze:trzeba zabrać "obce gęby" i "uczciwie" podzielić koszty
w sumie to wolałbym jechać defem i w terenie powalczyć,czesław&jarząbek pisze:mówisz, że chciałbyś przegonić pickupa na nowej dwupasmówce w stronę stolycy?Jaaareeek ! pisze:trzeba zabrać "obce gęby" i "uczciwie" podzielić koszty
1. Te, a dlaczego masz tu takie niepasujące do rzeczywistości zdjęcie?piox pisze:trzeba będzie maila wysłać do userów gdzie się przenosimy...
No dobra niech Ci bedzieWiechu pisze:ja mam zgoła odmienne zdanie
a bywam...no powiedzmy dość często
![]()
gulaszowa, albo kaczka w sosie kurkowym, to absolutne mistrzostwo świata![]()
![]()
... i omlety na śniadanie![]()
![]()
Są 3 kucharki. Każda ma swoją kartę.
Może trafiłeś akurat na PMS
Kuwasy robią zajebiaszcze zupy
wg.jakiego klucza to podzial?czesław&jarząbek pisze:co przy podziale "na mazeniaka" jawi się być niezłą opcją
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości