Wieści z LR
Moderator: Jerry
Re: Wieści z LR
Jak dla mnie lepszy niż stary sport
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:

kto ci karwa dały dyplom z projektowania?
dżizassss...
to płatne/zaoczne studia były?

#noichuj
usiłujesz wsadzić kijek w mrowisko ?gruszkin pisze:Jak dla mnie lepszy niż stary sport

Praca na warsztacie jest zdrowa. Spaceruje się w poszukiwaniu narzędzi które przed chwilą tu były...
czesław&jarząbek pisze:nie chcesz tego wiedziećQL pisze:A jak szeregujesz tych co nie mają sir ani von a kupują ?
wisze nad busami...
wiatr foliaka targał, wkurza mnie to a może tylko ten wicher taki niepokój wywołuje i potrzebę działania. Za dużo czasu to przeładowywanie pochłania , przy tym konieczność zakładania bezsensownych pokrowców... i rozmyślania nt braku "reklamówki" wicher wywołał, która to "reklamówka" mogłaby jakiś skutek medialny odnieść skoro już po aglomeracji z 90 km przy tej okazji dzisiejszej zrobiła. I dolazłem do wniosku że nie doceniamy OBAJ skutków braku takowej więc myślę intensywnie. Przy współudziale pokolenia młodszego któremu zleciłem ogarnięcie pomsłu. Obydwóm znaczy się - obaj panowie M +M myślą.
A po południu obiad elegancko spożyłem ze świeżo upieczonym właścicielem Rollsa Silver Shadow - a jego Jag u Wojtka na kontroli stoi. Kumasz

(dla efektu oczywiście do pana de rossy na lunch podjechalem renowka z przyczepa - gdyż właściciel Rollsa stwierdził że w naszym wypadku nie specjalnie go martwi jakim złomem przyjeżdżam oraz brak garnituru. Przy tej okazji chromowanie elementów do MB 180 pontona omówiliśmy ;P )
Coraz lepiej jest

aaaa..... bo bym zapomniał : odbiorca Nevady w imieniu właściciela, posiada szkółkę jeździecką typu "L". I jest kimś na stanowisku społecznie pożytecznym, więc..... mam przemyśleć ofertę serwisową dla tego oddziału wyższej instancji egzaminacyjnej na 4 litery, na samej górze ul. na F.... , zaczynającego się na literę dablju.....
Wchodzimy , jestem skłonny wykonać czyn społeczny. Ot taki pozytywny koniec tygodnia, optymistyczny. Szykuj sie na sławę, wielkie słowo Grecji.
Praca na warsztacie jest zdrowa. Spaceruje się w poszukiwaniu narzędzi które przed chwilą tu były...
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
halny. nie inaczej. jebie się w głowach.

ale...
o 12 bede na chwile w firmie.

ale...
o 12 bede na chwile w firmie.
#noichuj
czesław&jarząbek pisze:![]()
kto ci karwa dały dyplom z projektowania?
dżizassss...
to płatne/zaoczne studia były?
ale ani za jednego ani za drugiego bym grosza nie dałQL pisze:usiłujesz wsadzić kijek w mrowisko ?gruszkin pisze:Jak dla mnie lepszy niż stary sport

Moje dzieci takiego mają.FUX pisze:
Nazywa się jakoś hotwheels, czy coś

LR2 - jej
LR3 - jego
LR3 - jego
no ja Cie prosze... hotwheels to fajne wyscigówki...Maq pisze: Moje dzieci takiego mają.
Nazywa się jakoś hotwheels, czy coś
ten wygląda jak fura dla barbi

-
-
- Kontaktowanie:
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

- Janusz2000
-
- Kontaktowanie:
Dobry jest. Duzy Range sie podoba, Evoque się podoba - to jest przeciec dokładnie coś pomiędzy - nie wiem na co Czesław tak narzekał

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
jest nijaki.Janusz2000 pisze: Dobry jest. Duzy Range sie podoba, Evoque się podoba - to jest przeciec dokładnie coś pomiędzy - nie wiem na co Czesław tak narzekał
nuda.
no.

#noichuj
broni sie.
jest produktem na miare naszych czasów.
związki partnerskie, GMO, planned obsolescence, wirtualne kryzysy,plastikowe elektroniczne terenówki...
XXI wiek

jest produktem na miare naszych czasów.

związki partnerskie, GMO, planned obsolescence, wirtualne kryzysy,plastikowe elektroniczne terenówki...
XXI wiek

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
pejsbuk.
zapomniałeś wymienić pejsbuk.

-------------------------
"wysłane z mojej umywalki"
zapomniałeś wymienić pejsbuk.

-------------------------
"wysłane z mojej umywalki"
#noichuj
- Janusz2000
-
- Kontaktowanie:
a rama i dół tam jest dalej od dyskoteki? czyli dalej waży prawie 3t czy wzorem dużego R go odchudzili?
Nie rozumiem o co chodzi malkontentom. Jest dokładnie taki sam jak poprzednik - aż krzyczy, że właściciela nie stać na dużego range'a 

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172