Tomcat - motał tu ktoś?
Moderator: Jerry
Re: Tomcat - motał tu ktoś?
www.mautomotive.pl - pytaj o szczegóły Węża 

- Damian
-
- Kontaktowanie:
jesteś pewien? felgi to deepdishe na piasty d1/rrc/defdikson17 pisze:to na mostach td5 stoi. te wszystkie caty to sie tylko na rally nadaja, do lasu to one nie pasuja mi jakas
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
Mosty na 100% są z D1 ,RRC,Lub Def . Mosty z D2.nie mają kul ,inne są radiusy i mocowania ich przy ramie , inne mocowania amorów , szersze pochwy + inne przetłoczenie gruchy ,inne hamulce , piasty jak i samo prowadzenie tylnego mostu gdzie jest radius+ watt a nie drążki + A-rama itd .itp. NO!Damian pisze:jesteś pewien? felgi to deepdishe na piasty d1/rrc/defdikson17 pisze:to na mostach td5 stoi. te wszystkie caty to sie tylko na rally nadaja, do lasu to one nie pasuja mi jakas

LR Discovery 2_ V8 4,0L.
art74 pisze:Mosty na 100% są z D1 ,RRC,Lub Def . Mosty z D2.nie mają kul ,inne są radiusy i mocowania ich przy ramie , inne mocowania amorów , szersze pochwy + inne przetłoczenie gruchy ,inne hamulce , piasty jak i samo prowadzenie tylnego mostu gdzie jest radius+ watt a nie drążki + A-rama itd .itp. NO!Damian pisze:jesteś pewien? felgi to deepdishe na piasty d1/rrc/defdikson17 pisze:to na mostach td5 stoi. te wszystkie caty to sie tylko na rally nadaja, do lasu to one nie pasuja mi jakas

poza tym mosty moga byc albo z def albo z tych dwoch pozostalych. wiec w pierwszym zdaniu Ci nie wyszlo. to nie seryjne auto tak jak pewnie twoje disco td5.
pewny to nie jestem, bo to wszystko mozna tasowac. ten was rhd mnie tak zasugerowalDamian pisze:jesteś pewien? felgi to deepdishe na piasty d1/rrc/defdikson17 pisze:to na mostach td5 stoi. te wszystkie caty to sie tylko na rally nadaja, do lasu to one nie pasuja mi jakas
Ale że niby co ? Niby jak ? __ A tak w ogóle to nie nadążam już za tobą @ diksonie siedemnasty

LR Discovery 2_ V8 4,0L.
Lubię zapierdalać.
Ropa do traktorów.
Ropa do traktorów.

Zaciski po pelnej regeneracji, wszystkie tloczki nowe 1000