EVO2

no

Moderator: Jerry
Koro pisze:EVO2 praktyczniejszy gdyż 3/4 można na czarną godzinę schować...![]()
estetykę możesz zawsze podreperować gustowną ceratągri74 pisze:z estetyką troszkę na bakier , ale baza ciekawa
Chyba do przemytu koxuKoro pisze: a taki schowek zawsze się przyda
proszę powytykać szczegóły estetyki, gdzieKoro pisze:estetykę możesz zawsze podreperować gustowną ceratągri74 pisze:z estetyką troszkę na bakier , ale baza ciekawa![]()
a taki schowek zawsze się przyda
Eee tam lepsza jest zapodziana kostka masłajpi pisze:Koro pisze:EVO2 praktyczniejszy gdyż 3/4 można na czarną godzinę schować...![]()
gorzej jak się oscypek zapodzieje
dzisiaj oglądałem łańcuszki - też ujoweRaymund pisze:Te linki na 100![]()
Brakuje jednego zdjęcia evo1.jpi pisze:dzisiaj oglądałem łańcuszki - też ujoweRaymund pisze:Te linki na 100![]()
a linki stalowej sam nie zarobię na pętelkę
nie brakuje, po prostu nie mam konceptu na ładny antyopadaczRaymund pisze:Brakuje jednego zdjęcia evo1.jpi pisze:dzisiaj oglądałem łańcuszki - też ujoweRaymund pisze:Te linki na 100![]()
a linki stalowej sam nie zarobię na pętelkę
daj jakiegoś linka albo na pwRaymund pisze:Mnie bardziej evo2 podchodzi tylko trochę drzwi straszą.
@Wojtek ma na linkach fajne i zatrzask![]()
![]()
luknij może Ci spasi![]()
A dlaczego nie?jpi pisze: a linki stalowej sam nie zarobię na pętelkę
kapec pisze:A dlaczego nie?jpi pisze: a linki stalowej sam nie zarobię na pętelkę
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kausza
http://www.sklep.linarem.pl/index.php?p ... ocynkowana
i po klopocie.
to jednak misterny węzełek ma więcej sexapilu niż takie wynalazkiŁosiu pisze:linka z metra z rowerowego i takie cos, w sensie w zasadzie ten metalowy wklad z tego![]()
Jak oskubiesz to z tego syfnego plastiku to zostaje tylko zgrabna metalowa rureczka z dwoma śrubkamijpi pisze:to jednak misterny węzełek ma więcej sexapilu niż takie wynalazkiŁosiu pisze:linka z metra z rowerowego i takie cos, w sensie w zasadzie ten metalowy wklad z tego![]()
co najwyżej zaciskający się z aluminium
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość