co wy młodzieńcy wiecie o powożeniu serią (II lub III)Karson pisze:furmanki, dzieci na rowerach 3-kołowych i piesi się nie liczą
Automat w disco I - dywagacje
Moderator: Jerry
Re: Automat w disco I - dywagacje
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
no to ja mam zdecydowanie tego z elektroniką...bert pisze:bywają egzemplarze bez łedece, nawet jednego takiego mamjuur pisze:Automat bdb, dwa małe minusy - wyższe o co najmniej litr spalanie i silnik z EDC (elektronicznie sterowany, przepływomierz, komputer, wtryski sterujące, brak linki gazu i kilka innych rzeczy które mogą się zwalić)
lr-lr-lr-xtz-e350
miałem kiedyś takiego w manualu, rozebrałem na kawałki bo wkur.iający byłgrzehoo pisze:no to ja mam zdecydowanie tego z elektroniką...bert pisze:bywają egzemplarze bez łedece, nawet jednego takiego mamjuur pisze:Automat bdb, dwa małe minusy - wyższe o co najmniej litr spalanie i silnik z EDC (elektronicznie sterowany, przepływomierz, komputer, wtryski sterujące, brak linki gazu i kilka innych rzeczy które mogą się zwalić)
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
kolejne pytanie z serii dręczących w automacie - jest gdzieś regulacja taka, aby bardziej precyzyjnie wymusić czwarty bieg?
biegi do 3go się już ładnie zmieniają ale czwórka wskakuje na bardzo krótką chwilę po czym wrzuca od razu nadbieg, co jest bezsensowne przy mniejszych prędkościach, np poniżej 60km/h. jest do tego regulacja z zewnątrz czy to kwestia jakiś ciśnień czy zaworów w środku?
biegi do 3go się już ładnie zmieniają ale czwórka wskakuje na bardzo krótką chwilę po czym wrzuca od razu nadbieg, co jest bezsensowne przy mniejszych prędkościach, np poniżej 60km/h. jest do tego regulacja z zewnątrz czy to kwestia jakiś ciśnień czy zaworów w środku?
lr-lr-lr-xtz-e350
Hej koledzy.Co ile tys km jest zalecana wymiana oleju i filtra w skrzyni.Dzięki.
4x4