osobiście lubię mieć auto czyste i ogranięte. nawet kosztem bycia uważanym za metroseksualną pizdę

Moderator: Jerry
Pani z pasem gdzieś jest ?
własciciel jest na forum.GoralHC pisze:http://otomoto.pl/C35897939.html
Wie ktoś coś o tym samochodzie, może ktoś był go już oglądać?
Dokładnie tak! Teraz nastała taka moda. Prawdziwy facet jeździ rozjebanym defektorem, nosi brodę i kałdun oraz obowiązkowo ubiera się w Castoramie. Każdy inny to [cenzura] w rurkach.czesław&jarząbek pisze:ja rozumiem, że elementem sznytu prawdziwego twardziela jest jeździć rozjebanym i zasyfiałym wozem...ok...co tam komu po uważaniu.
osobiście lubię mieć auto czyste i ogranięte. nawet kosztem bycia uważanym za metroseksualną pizdę
regulamin forum zabrania reklamyRemredor pisze:Dokładnie tak! Teraz nastała taka moda. Prawdziwy facet jeździ rozjebanym defektorem, nosi brodę i kałdun oraz obowiązkowo ubiera się w Castoramie. Każdy inny to [cenzura] w rurkach.czesław&jarząbek pisze:ja rozumiem, że elementem sznytu prawdziwego twardziela jest jeździć rozjebanym i zasyfiałym wozem...ok...co tam komu po uważaniu.
p.s.
noszę czerwone rurki.
Uważaj!RudeBoy pisze:Czesiek poluzuj gumę w majtach
Ale czym to jest obklejone? Siatkami z tesco?![]()
Tak było?
"To miała być lajtowa wycieczka do Rumunii. Miały być piękne połoninki i baranki na nich. Zielona trawka i błękitne niebo... a nie jakieś krzaki, kamienie i jeżdżenie po strumieniach? " Powiedziała żona do męża podając mu ostatnią siatkę z tesco aby przy świetle czołówki zabezpieczył lakier na zderzaku...
Dodajmy... 2007 rok.. prawie 8 lat temu.
I mieć smar pod paznokciami.. po łokcieczesław&jarząbek pisze:ja rozumiem, że elementem sznytu prawdziwego twardziela jest jeździć rozjebanym i zasyfiałym wozem...ok...co tam komu po uważaniu.
Tak sobie tylko uszyłem historyjkę oglądając te fotki...GAZFAN pisze: Uważaj!
Dokładnie odwrotnie.. wnioskowanie z fotek obarczone jest ... błędem?![]()
GAZFAN pisze:Pan z oklejonego RRS ... że tak powiem... hmm... niemniej... aliści... jednakowoż... ciut pojeździł... Romanek W. Polska
To ciut robi.. różnicę
Hmmm, to taki hmmm... ahhh... ojjjjj... , a oklejanie mu nie wychodzi zupełnieGAZFAN pisze:Uważaj!RudeBoy pisze:Czesiek poluzuj gumę w majtach
Ale czym to jest obklejone? Siatkami z tesco?![]()
Tak było?
"To miała być lajtowa wycieczka do Rumunii. Miały być piękne połoninki i baranki na nich. Zielona trawka i błękitne niebo... a nie jakieś krzaki, kamienie i jeżdżenie po strumieniach? " Powiedziała żona do męża podając mu ostatnią siatkę z tesco aby przy świetle czołówki zabezpieczył lakier na zderzaku...
Dokładnie odwrotnie.. wnioskowanie z fotek obarczone jest ... błędem?
Pan z oklejonego RRS ... że tak powiem... hmm... niemniej... aliści... jednakowoż... ciut pojeździł... Romanek W. Polska![]()
To ciut robi.. różnicę
Ja spojrzę, choć pewnie mało rzetelnie.Damian pisze: podejmiesz się rzetelnego spojrzenia na zagadnienie?
z mojego punktu widzenia:
- waga wozu wyposażonego w pare osłon, windę, namiotach dachowy i ekwipunek mocno przekroczy 3 tony
- w związku z powyższym, szybko będą padać elementy gumowo-metalowe zawiasu. i tak za słabe jak na to auto (są lepsze zamienniki?). podobno przekładnie kierownicze również są przysłabe do takiej masy i padają (?)
- co z "legendarną trwałością" tdv6? słyszałem że krótsze interwały olejowe przedłużają żywotność, ale jak to jest?
- felgi 18 cali, no sorry ale taka opona nie nadaje się na na wyprawy, za mało gumy na profilu. da się założyć fele 16 cali?
- zestawy konwersji na springu już są, ok
mam dwóch znajomych co jeżdżą wyprawowo D3
jeden już D3 nie ma, bo tdv6 padło (to nasz wspólny kolega), drugi miał poważne problemy z elektroniką po brodzeniu (woda na podłodze była), a reperkusje zdaje się trwają do dziś (zaśniedziałe wiązki, itd,)
moja osobista opinia jest taka, że w kasie 60-70 tys. zł jest niestety o wiele więcej rozsądnych opcji do wypraw.
choćby puma 110, jak już przy marce pozostajemy.
No widzisz...czesław&jarząbek pisze:bardzo mnie ubawił fragment dyskusji dotyczący oklejania sporta przez romanka
"sowy nie są tym czym się wydają"
wiesz...RudeBoy pisze: Ciesze się że durny prostacki plebs dostarczył Ci uśmiechu.
Mam już na wszystkich bana.czesław&jarząbek pisze:RudeBoy pisze:
to jest forum motoryzacyjne jakby nie było. nie do rozwiązywania problemów z samooceną. poszukaj jakiegoś tematycznego
Serio. Ale to jest niecałe 33".RudeBoy pisze: Serio do DIII wchodzi takie duże koło 265/75R18? Przecie to prawie 34"
No to producent opon mocno rozmiarówkę naciągnął...Maq pisze: Serio. Ale to jest niecałe 33".
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości