Super Patrol 4.8 litra, z Dubaju, zarejestrowany w PL, wszystko-mający, z 2019go kosztuje na tym samym otosroto... 260000zl.
Sam zdecyduj czym bys wolal jeździć...

Aaaa... W patrolu nikt nie wymyslil, ze trzeba widzieć blotnik

Moderator: Jerry
ale widzisz Ernilu (jeśli to o tym samogwałcie to do mnie) to jak zwykle Ci się coś popierniczyło. Wyjaśniam, skup się.
rób czym chcesz, byle frajda byłaernil pisze: ↑czw mar 07, 2019 5:23 pmJa tam jestem tylko teoretykiem, nie to, co Ty, niemniej z Y60 wysiadałem jedynie popatrzeć na te pełzające przede mną LRy
Może to wynikało z tego, że 37" fedima pozwalała po prostu jechać, w przeciwieństwie do 33" BFG w owych LRach - to na pewno nie było bez znaczenia.
Eniłej - dyskusja donikąd. Taki nowy defektor, pomimo tego, że podoba mi się optycznie, bo jest ciosany siekierą, prosty i ma to coś, to ani nie zepsuje się wiele mniej, ani dużo dalej nie zajedzie, niż taki Patrol z Dubaju za stówkę mniej. Więc...
Wolałbym jednak tego Patrola. Po co się katować defem?
widać lubisz se na sucho popierdolić, na dodatek pieprząc w kółko to samo.ernil pisze: ↑czw mar 07, 2019 6:38 pmOczywiście.
Próbuję po prostu doszukać się czegoś więcej, niż miłość do marki oraz wygląd zewnętrzny (gust w sensie).
Bo jeżeli coś jest zajebiste, to rozumiem brak np. zmian na przestrzeni zyliona lat produkcji, co najwyżej jakieś mikro udoskonalenia czy dodatki.
A nie jawi mi się takim owy Defektor, dlatego próbuję pojąć. No. Tylko tyle.
Doceń to - inny by stwierdził, że "nie, bo nie"![]()
zupełnie mnie to wszystko...nie obchodziernil pisze: ↑czw mar 07, 2019 8:14 pmMordo Ty moja - czasy defektów, willisow i innych wozidel zadaniowych już dawo minely niestety. Nie ma obecnie wojny, a do kopalni dojeżdża metro albo pks.
Także...
Nie dorabiajmy ideologii ani nie udawajmy, że defektor to technologia i materiały z NASA i dlatego nie zmieniali nic przez lata. Nie zmieniali, bo sie im nie chcialo. Auto. Stare, fajne optycznie, kawal historii, niezle jeździ w terenie, ale... Nic ponad to.
Inne auta tez to robią.
jimny 2019 na otodrogo w cenach 105k-138k...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości