popieram ,sla66 pisze: 2.Manual łatwiej zabrać do samochodu niż tuejsze forum
mało tego manuala pomagają

Moderator: Jerry
1. ahasla66 pisze: 1.Kolekcjonuję manuale
2.Manual łatwiej zabrać do samochodu niż tutejsze forum
Nie mówię o trzymaniu w bagażniku ale uwentyalnych podpowiedziach jak popsuć. A laptop nie zajmuje całego bagażnika.LR_Olek pisze:1. ahasla66 pisze: 1.Kolekcjonuję manuale
2.Manual łatwiej zabrać do samochodu niż tutejsze forum
2 a po co wozic makulature w samochodzie? wyobraz sobie ze manuale do lr zajma ci caly bagaznik i nic sie w nim juz nie zmiesci, bo to naprawde skomplikowany samochod...
poza tym olej zmieniasz raz na 10tys km wiec po co przez 9 999km wozic ksiazki ze soba?
Ja mam, ale nie wiem ile w tym prawdysys-kom pisze:ktoś pisał że ma ile w tym prawdy to nie wiem ale pisał że ma
Jak mu nie spieszno to w końcu dorwie. Poszła taka jedna 30 listopada:sys-kom pisze:ktoś pisał że ma ile w tym prawdy to nie wiem ale pisał że ma
Ja mam taka instrukcje po polsku ale normalne fotki (jpg), w sumie 180 stron, jakosc w miare, wazy 12mb. Jak kto zainteresowany pisac na pw.Dżek pisze:Jak mu nie spieszno to w końcu dorwie.sys-kom pisze:ktoś pisał że ma ile w tym prawdy to nie wiem ale pisał że ma
Pewnie mozna, tyle ze ja nie mam gdzie. Jak kto jest bardziej oblatany niech da znac, podesle i sie powiesi.Dżek pisze:A nie można by tego gdzieś wrzucić na sieć?
@kapeckapec pisze: wiec niech ktos wstawi tak, zeby nie zniknelo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości