"takich trzechczesław&jarząbek pisze:"zabiłem ich wszystkich"
jak nas dwóch
nie ma ani jednego"

Moderator: Jerry
ejjj, stane w obronie tapewormena* ksiecia druciarzy:)21zaloguj pisze:Tapeworem powinien sobie taki podpis ustawic![]()
![]()
![]()
![]()
bo un sie lapie do PZD![]()
Nick: HP X4000, ciekawa stacja. Zaawansowany model do grafiki 3D (w latach produkcji)LR_Olek pisze:plastik, nie fikajhpx4000 pisze:Obrońca uciśnionych czy co?
masz nicka rodem z kosmosu i starasz sie porzadnesamochody na samoloty przerabiac...
wowhpx4000 pisze:Mam RR. Samochód super, ale towarzystwo na forach to w większości straszne prostaki. W 80% to kmioty które nie potrafią sklecić poprawnie jednego zdania. Ich ulubioną zabawą jest próba dosrania innym, gnębienia tych którzy mają własne inicjatywy. Dlaczego? Bo to frajerstwo gnębione w pracy. Ludzie którzy nie odnieśli żadnego sukcesu. Wracają z fabryki/warsztatu po 8h pracy zdołowani że życie się nie układa i próbują odreagować na innych.
jest takie piękne, tradycyjne i staropolskie słowo...czesław&jarząbek pisze:wow
jak tam kmioty w waszych fabrykach dzisiaj?
ale , nie masz poczucia humoruhpx4000 pisze: Mam RR. Samochód super, ale towarzystwo na forach to w większości straszne prostaki. W 80% to kmioty które nie potrafią sklecić poprawnie jednego zdania. Ich ulubioną zabawą jest próba dosrania innym, gnębienia tych którzy mają własne inicjatywy. Dlaczego? Bo to frajerstwo gnębione w pracy. Ludzie którzy nie odnieśli żadnego sukcesu. Wracają z fabryki/warsztatu po 8h pracy zdołowani że życie się nie układa i próbują odreagować na innych.
wy tu mnie nie wkurzajcie, bo dziś humoru nie mamLR_Olek pisze:nie księć tylko ksiąćczesław&jarząbek pisze:heheheLR_Olek pisze:nowa ksywa hehehe
w sensie co..."księć druciarzy"?
drutamen![]()
Bo i o czym tu pisać, to jest forum na którym użytkowość jest bardziej ceniona niż stylistyka nadwozia... a już dokładanie kolejnych warstw plastikowych śmiecie uważane jest tu zgodnie za : zbrodniehpx4000 pisze: W 80% to kmioty które nie potrafią sklecić poprawnie jednego zdania.
Jak zapodasz bigstara między fotelami to będzie to inicjatywa godna tego forum. Bo dobór felg, ładnie wyglądających lamp czy innego badziewia, na tym forum nie przechodzi i nie przejdzie.hpx4000 pisze:Ich ulubioną zabawą jest próba dosrania innym, gnębienia tych którzy mają własne inicjatywy.
Może u ciebie tak jest, w rodzinie, w domu, tutaj nikogo nie znasz więc nie oceniaj ludzi, bo możesz sie cholernie pomylićhpx4000 pisze:Dlaczego? Bo to frajerstwo gnębione w pracy. Ludzie którzy nie odnieśli żadnego sukcesu. Wracają z fabryki/warsztatu po 8h pracy zdołowani że życie się nie układa i próbują odreagować na innych.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość