Diabła, przecież szukaliśmy diabła nie smoka!Artur Kamiński pisze:A Ty Andziasss, w tej Rumunii, to Ty smoka właściwie widziałeś, czy diabła?
Między smokiem a diabłem jest różnica jak między czarodziejką i czarownicą... wiesz jaka.
Moderator: Jerry
Diabła, przecież szukaliśmy diabła nie smoka!Artur Kamiński pisze:A Ty Andziasss, w tej Rumunii, to Ty smoka właściwie widziałeś, czy diabła?
jak pomiedzy fussiblem i puszką po piwie...Artur Kamiński pisze:Cóś tak, jak między krzesłem i krzesłem elektrycznym?
[Że znowu poruszę tematykę swobodnych elektronów.]
O,7 na 100 to byłbym w stanie sam przyjąć, ale jak miał 7 miejsc i w tym dzieci to 7,1 też realne chyba. Jak wolno jechał, a po po okolicach Gołdapi się inaczej nie da to ze 2,5 godziny by wyszło i w takim czasie po litze na łeb możnaby spróbować. Trochę się rozleje na dziurach i jakoś będzie.Mihau pisze:a może 0.7?
1. masz dużą stajnie skoro w niej drzewa rosną, albo dawno w niej nie sprzątałeśrafanti pisze:Dobra!
(nie mam garażu więc działałem pod drzewem w stajni gdzie trzymamy konie)
zacznij sobie jeszcze sam piec chlebek , robic wedlinki i ciuszki tez samemu sobie szyjrafanti pisze:. Nie, żeby sknera ze mnie był, ale skoro innym się udaje samemu swoje samochody naprawiać - do pewnego momentu przynajmniej - to może i ja się nauczę i zacznę? 21
no to na landklinikę właź , tam chyba coś dla ciebie się znajdzierafanti pisze:A co się po drodze nauczę- to moje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości