czyliczesław&jarząbek pisze:przekreślona literka B

Moderator: Jerry
LR_Olek, jeżeli swoją wypowiedź kierujesz do mnie, a mam podstawę tak twierdzić, po wcześniejszym pytaniu w moją stronę (które chyba nie wyszło), to: nie kupowałem salonki marzeń i nie myślałem, że naprawię za darmo. Tym bardziej nie zamierzam gdybaniem naprawiać. Wszelakie sugestie i pomysły wcielam w życie. Brak konkretnych odpowiedzi można tylko tłumaczyć na dwa sposoby. Zarabiasz- nie mówisz, nie mówisz- nie znasz się. Ewentualnie jest jedna, musisz kogoś znać i zapewne lubić. Nie ma innej alternatywy. Królowa miała lawetę w dupie, a sugestia: darmo naprawi?? patrząc na zdjęcie w lewym górnym rogu, to moja darmowa salonka droższa. Nie znaczy, że nie mam lub chcę za darmo, ale jeżeli znany serwis kasuje mnie na 1800 i odbieram auto tak samo zepsute jak zostawiłem po tygodniu, a zwykły/dobry mechanik naprawia mi auto na drugi dzień za 600 zł, to chyba mam powody zacząć liczyć ciężko zarobioną kasę?! Nie każdy nowy ( patrząc na Twoją datę zalogowania na tym portalu) to całkowity dyletant i debil do odstrzelenia
nie, głupie nie są, głupie są tylko elementy "samochodów technicznie zaawansowanych":zaloguj pisze:strasznie glupie te p38
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość