i santanyDżek pisze: Póki nie odróżniasz Defendera od Serii .

Moderator: Jerry
i santanyDżek pisze: Póki nie odróżniasz Defendera od Serii .
Generalnie nie odróżnia generalnie.LR_Olek pisze:i santanyDżek pisze: Póki nie odróżniasz Defendera od Serii .
Dżek pisze:Generalnie nie odróżnia generalnie.LR_Olek pisze:i santanyDżek pisze: Póki nie odróżniasz Defendera od Serii .
Tak mi się przypomniało, skoro można już kasztanićJak jeździłem po tej Twojej depresji to zajechałem na chwilę do jakiegoś przydrożnego mecha, żeby mi z pralki jakąś gumę wyjął i dopasował do amortyzatora, bo walił okrutnie. Gość patrzy na mnie pobłażliwie i mówi - trzeba sobie było jakiegoś porządnego LR kupić. Ja mu na to, że ten jest właśnie porządny, żadnej elektroniki, bajerów i takie tam. On coraz bardziej pobłażliwie, więc ja dalej - że w terenie, że na wyjazdy, że lubię od zawsze stare auta. Kiedy jego pobłażliwość w oczach sięgnęła zenitu zamknąłem się i myślę, że i tak gościa nie przekonam do swojego starego paździerza. A on mnie wtedy za rękę wyciąga z warsztatu i pokazuje w kąt podwórka na ukrytą między jakimiś złomami Serię i powtarza - trzeba sobie było jakiegoś porządnego LR kupić.
![]()
![]()
Miałem na odchodnym pójść, obejrzeć, popytać, ale tak się zagadaliśmy o gumach, że zapomniałem.
joony_b pisze:juz odrózniam:) dwa dni spedzone na forum i w necie:)
LR_Olek pisze:joony_b pisze:juz odrózniam:) dwa dni spedzone na forum i w necie:)
tak napewno...
zaprawde powiadam ci land rover to nie matura w dwa lata...
nic nie wiesz jeszczenic
jakis marny promil wiedzy posiadasz,ale nie wiesz jak z niego skorzystac
tylko i wyłącznieWąż pisze:suka
joony_b pisze:izdam cholerny egzamin państwowy
joony_b pisze:haha:D trzeba zdac zeby miec prawo wykonywania zawodu:D a co za tym idzie pieniandze na defa:D:D:D
zaczne szukac suki po egzaminie:)
jakaś stoi w komisie w Posłowicach na wylocie na Tarnówjoony_b pisze: zaczne szukac suki po egzaminie:)
tu masz fajne land rovery z angliijoony_b pisze:tak przejrzałem otomoto to w naszym województwie jest sporo jedna nawet juz niby zrobiona do off
http://otomoto.pl/suzuki-samurai-off-road-C9748586.html
warto w cos takiego inwestowac? czy lepiej samemu?
po tygodniu jak ją kupiłem zauważyłem, że jeden wziął się i zniknął tylko nie wiem czy to za Ola kadencji czy już mojej - dałem do dorobienia bo te oryginalne cinkie jakieś sąWąż pisze:Olo pękły ci kiedyś ubolty w resorze?
Bo mi dzisiaj okulała i zastanawia mnie czy częsta to przypadłość
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości