czesław&jarząbek pisze:nie mam czym. zajebali mi w nocy motór.

ale motur nie zwyczajny, to się szybko znaleźć powinien

Współczuje Czesiu
Moderator: Jerry
czesław&jarząbek pisze:nie mam czym. zajebali mi w nocy motór.
fota juz jest w skradzionychpiotr borowiec pisze:Kutasy
ale motur nie zwyczajny, to się szybko znaleźć powinienŚrodowisko pewno powiadomiłeś, może wklej foty to się będzie jeszcze w innych regionach Polski szukał
![]()
Współczuje Czesiu
ja tez place mini,ale myslalem po prostu ze za grosze kupiles wozGAZFAN pisze:Oluś.. ja na prawdę za części mini płacę... na razie poszło 450 pln nie licząc oleiLR_Olek pisze:GAZFAN pisze:16 h w garażu. jak to kuszman powiedział powinienem postawić blipa i nadawac co rusz...
Na razie:
1. wymienione swiece i przewody i palec rozdzielacza
2. Wymienione klocki tył i przód a tył nawet z reperaturkami tłoczków bo lały
3. wymienione wszystkie końcówki drążków
4. wymieniony filtr paliwa
5. Wymienione oleje: silnik, dyfry (czeka skrzynia i reduktor)
6. okazało się że warto przykręcić radiusy i wachacze tył i przekładnię.
7. prawy kierunkowskaz przód zrobiony
8. Otwieranie klapy tył już działa
No to na tyle...
Z dalszych problemów:
1. leje płynem do wspomagania (nie wiem którędy - nie szukałem)
2. Okno pasażer nie robi
3. tylna wycieraczka nie robi (wraz ze spryskiwaczem - Kwiatek zrozumie)
4. Brak radia...
5. i gdzies znika płyn chłodniczy... ino gdzie to ni wiem.. nie wycieka i jakoś w wydechu go nie widać.. ale pewno w cylindry znika...![]()
![]()
modlę sie że to uszczelka a nie dupniety cylinder...
![]()
I z błachostek.... buda nie do końca posiada elementy blacharskie.. tzn.. ruda opiepszyla bardzo bardzo wiele...![]()
![]()
I przednia szybka pęknięta....
Normalnie obraz nedzy i rozpaczy![]()
I w ogóle nie rzuca mną o ziemię
Fot na razie brak...
kosztem czesci przekroczyles juz wartosc zakupu auta ...
takich to powinni bez sądu ...czesław&jarząbek pisze:nie mam czym. zajebali mi w nocy motór.
powinieneś właśnie grzebać przy rupieciuGAZFAN pisze:Nie zauważam żadnego powodu by reagować.
mnie tam jakoś nie smak jak się ktoś publicznie własnym ptaszkiem/toyotą zabawiaGAZFAN pisze:Nie zauważam żadnego powodu by reagować.
Oj, wiem że się lubisz kokietować....ale już staczy w tym temacieGAZFAN pisze:Nie ma czasu robić.. brudnymi od smaru ręcami aparata towotować nie będę.
No wiesz WężuWąż pisze:widzę u ciebie podobne podejście do mojego, tzw. nihil novi, połączone z braniem wszystkiego na klatę![]()
a BTW czy wystosujesz jakąś oficjalną odpowiedź na to:http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=17&t=77505?:)21
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość