Ale nie widzę powodu żeby jeszcze do tego dokładać samochód

Na razie średnia stała 17/100. Nie ma co dramatyzować.
Chyba że masz dla mnie coś nowszego na oku ?
Moderator: Jerry
Tia ale wole już z aj-tem v8 pod maska. Znam bardzo dobrze ten silnik.czesław&jarząbek pisze:l322 w benzynie
To nie skuter tylko styl życia... Trochę jak P38QL pisze:A propos,
Leonidas jak się APRILIA Modżajto spisuje ?
bo cos mnie po łbie chodzi taki damski scooters.
miałem na myśli 4.4 bmw.Nikos pisze:Tia ale wole już z aj-tem v8 pod maska. Znam bardzo dobrze ten silnik.czesław&jarząbek pisze:l322 w benzynie
Oglądałem kilka sztuk póki co i żadna niewiem nie podeszła mi po drugie większość to 4.2sc
Ja wole 4.4 a to zadkosc w l322 w Polsce już prędzej w sporcie. I na tym chyba się skończy
wiem....... a ja dlatego napusalem ci tak bo niechce 4.4 bmwczesław&jarząbek pisze:miałem na myśli 4.4 bmw.Nikos pisze:Tia ale wole już z aj-tem v8 pod maska. Znam bardzo dobrze ten silnik.czesław&jarząbek pisze:l322 w benzynie
Oglądałem kilka sztuk póki co i żadna niewiem nie podeszła mi po drugie większość to 4.2sc
Ja wole 4.4 a to zadkosc w l322 w Polsce już prędzej w sporcie. I na tym chyba się skończy
Leonidas pisze:To nie skuter tylko styl życia... Trochę jak P38QL pisze:A propos,
Leonidas jak się APRILIA Modżajto spisuje ?
bo cos mnie po łbie chodzi taki damski scooters.A damski...? Jak jedzie gość co waży 120 kg , to się robi mniej damski.
![]()
Ma jeszcze kolorek pedalski blue/kość słoniowa. Bez zarzutu, zabawa jak wtedy, co 30 lat temu miałem oryginał motorynkę na pirelkach. W mieście są takie korki, że już nie wyrabiałem - ale jak już ją kupiłem, to dokupił mój kumpel taką samą i jeździmy sobie po okolicy. Polecam.
i to chyba właśnie jest błąd myślowy. w przeciwieństwie do jaguarowskiego silnik bmw nie ma wad fabrycznych.Nikos pisze: wiem....... a ja dlatego napusalem ci tak bo niechce 4.4 bmw
chce 4.4 jaguara pod maska
jest l322 z aj w sam raz dla ciebie, granat z jasnym środkiemNikos pisze:No cóż
Przyjechał klient..... zakochał się....... położył bardzo dobre pieniądze i
Pożegnałem się z moim p38![]()
I powiem wam tak. Wpadłem w temat troche mi obcy bo niewiem co kupić.
P38 przyzwyczaił do komfortu do pewnego ,,stylu,, a teraz......
O toyocie rozmawialiśmy.......... ale coś brak polotu w tych plastikach i drewnie....
L322 zbyt rozlazły
RR2sport Zwarty fajny ale za bychowość TDv6 ktorych sie nawymianiełem dziękuje.....
A 4.4 benzyna wg mnie zbyt kozackie ceny.....
I chyba to nie jest Bład myslowy.... Bo dzisiaj kupilemczesław&jarząbek pisze:i to chyba właśnie jest błąd myślowy. w przeciwieństwie do jaguarowskiego silnik bmw nie ma wad fabrycznych.Nikos pisze: wiem....... a ja dlatego napusalem ci tak bo niechce 4.4 bmw
chce 4.4 jaguara pod maska
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości