jak się wyśpięWiechu pisze:jedziesz sam w piątek ?
O której ?

Moderator: Jerry
jak się wyśpięWiechu pisze:jedziesz sam w piątek ?
O której ?
mogłoby byćWiechu pisze:Ja gdzieś bliżej południa
ekonomicznie nieoplacalne jest kupowanie smietnika w polscechiquito83 pisze:bo przerabianie jest ekonomicznie nie oplacalne
...
możesz nie kasztanić? my tu z Wiechem ważne dysputy toczymygosc pisze: ekonomicznie nieoplacalne jest kupowanie smietnika w polsce
tak jak mieszkanie w tym popierniczonym kraju, absurdy zycia codziennego klada mnie na lopatkigosc pisze: ekonomicznie nieoplacalne jest kupowanie smietnika w polsce
TRAWOLT pisze:Wiechu nie szalejWiechu pisze:...i jeszcze chciałem dodać, że 7 tysi, to raczej nikt już nie da za disco 300tdi
![]()
![]()
![]()
widzisz, że chłop chciał się tylko pochwalić, że ma: disco, aparat i nawet zdjęcia potrafi robić, a Ty od razu na glebę sprowadzasz![]()
no pewnietobitob pisze:Pisać Panowie każdy może
...drobnych pierdół, za które w sumie wyjdzie nieoczekiwana kwota, co w konsekwencji zaprowadzi do druciarstwa.jpi pisze: - no i parę innych
TRAWOLT pisze:no pewnietobitob pisze:Pisać Panowie każdy może
niektórzy co umieją pisać to już nawet się nauczyli, że w pierwszym poście to wypada się przywitać, a nie krytykować i płonące mordy wstawiać
więc ostrożnie, bo jak tak dalej pójdzie, to te Twoje migreny mogą się tylko nasilić![]()
hitobitob pisze: WITAM!
hehe, a czy te superlatywy dotyczyły również działu LR?tobitob pisze: O forum słyszałem same superlatywy
życzę powodzeniatobitob pisze: Lubię rzeczowe dyskusje
Wiechu pisze:...drobnych pierdół, za które w sumie wyjdzie nieoczekiwana kwota, co w konsekwencji zaprowadzi do druciarstwa.jpi pisze: - no i parę innych
Każdy orze jak może. Dla mnie, przekładka disco I nie ma logicznego uzasadnienia. No chyba, że rzeźbimy sami, mamy cały, lewostronny wóz na dawcę i w cholerę wolnego czasu.
dziaj rob zdjecia i nie przejmuj sie tym co gadaja coniektorzy na forum ,tobitob pisze:
Mam 300 Tdi z Anglii, które chcę poddać próbie przystosowania do ruchu prawostronnego.
a kto Cie zmuszal do powrotu ?chiquito83 pisze:tak jak mieszkanie w tym popierniczonym kraju, absurdy zycia codziennego klada mnie na lopatkigosc pisze: ekonomicznie nieoplacalne jest kupowanie smietnika w polsce
bo na kabelka to trzeba sie znacchiquito83 pisze:2 tygodnie pieprzenia sie z elektryka - bezcenne
Jak tylko na lawete to chyba duzo prosciej nauczyc sie powozic RHD.jpi pisze:ja widzę tylko jedno uzasadnienie - jakaś zmota na lawetę![]()
te pieprzone oferty pracy w polsce wygladaly na papierze tak zajebisciegosc pisze: a kto Cie zmuszal do powrotu ?![]()
ja nie przerabialem, ale slyszalem jak kleli ludzie ktorzy przerabiali, wystarczy mi togosc pisze: bo na kabelka to trzeba sie znac![]()
taa znam kilku ktorzy tez na te oferty dali sie nabrac , a teraz klna i kombinuja jak na wyspe wrocicchiquito83 pisze:te pieprzone oferty pracy w polsce wygladaly na papierze tak zajebisciegosc pisze: a kto Cie zmuszal do powrotu ?![]()
ja nie przerabialem, ale slyszalem jak kleli ludzie ktorzy przerabiali, wystarczy mi togosc pisze: bo na kabelka to trzeba sie znac![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości