Lampka kontrolna blokady mostów
Moderator: Jerry
- robert_smoldzino
- Kontaktowanie:
pewnikiem
Pewnikiem jak juz opanuje, ze to blokada mechanizmu miedzyosiowego jest to otworzy nowy topic; co blokada mechanizmu miedzyosiowego daje i dlaczego" 
Z drugiej strony dajmy sie koledze rozwijac! Tylko niech on sie ROZWIJA i czyta co mu pisza!

Z drugiej strony dajmy sie koledze rozwijac! Tylko niech on sie ROZWIJA i czyta co mu pisza!
BOCIAN
Ps. śmierć plastikom!
Ps. śmierć plastikom!
- robert_smoldzino
- Kontaktowanie:

Po pirwsze primo, to już wiem gdzie powinien być czujnik (Czesław masz tyle piwa ile zdołasz w ciagu 2 godzin wypić

Po drugie primo, to już wiem i rozumiem, że mam reduktory na przód i tył oraz mogę zablokować w każdym z nich mechonizmy różnicowe.
Po trzecie primo nie udało się dzisiaj jeżdzić po placu w celu zdiagnozowania ABS i tej lampki od difflocka.
Pozdrawiam Szam
A co redukuja te z przodu a co te z tyłu? A masz moze jeszcze trzeci centralny miedzyosiowy?szam1953 pisze: Po drugie primo, to już wiem i rozumiem, że mam reduktory na przód i tył oraz mogę zablokować w każdym z nich mechonizmy różnicowe.
Pozdrawiam Szam
Land Rover:One Wife... Livid !
Immobilised LandRover is a moral defeat for the driver!
Immobilised LandRover is a moral defeat for the driver!
[quote="szam1953]Czesław masz tyle piwa ile zdołasz w ciagu 2 godzin wypić [/quote]
to juz jestes bankrutem
to juz jestes bankrutem

Ostatnio zmieniony czw gru 11, 2008 3:47 pm przez LR_Olek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiemTroy pisze:A co redukuja te z przodu a co te z tyłu? A masz moze jeszcze jakis centralny miedzyosiowy?szam1953 pisze: Po drugie primo, to już wiem i rozumiem, że mam reduktory na przód i tył oraz mogę zablokować w każdym z nich mechonizmy różnicowe.
Pozdrawiam Szam

Szam
ja rozumiem, że nowy, że ma pytania, sam zadawałem baaaardzo durne
ale czy tak trudno sobie przyswoić fakt, że blokad mostów to ni ma, że jest blokada centralnego dyfra
i, że jak sobie kolega nie wybuli od 1.500 - 30.000 to żadnych blokad mieć nie będzie chociażby się def miał zesrać
cały czas myślę, że to jakowaś prowokacja

ale czy tak trudno sobie przyswoić fakt, że blokad mostów to ni ma, że jest blokada centralnego dyfra

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
Ok! prześlę zdjęcie gdzie szukałem dzisiaj czujnika, to zmienisz zdaniejpi pisze:ja rozumiem, że nowy, że ma pytania, sam zadawałem baaaardzo durne
ale czy tak trudno sobie przyswoić fakt, że blokad mostów to ni ma, że jest blokada centralnego dyfra![]()
i, że jak sobie kolega nie wybuli od 1.500 - 30.000 to żadnych blokad mieć nie będzie chociażby się def miał zesrać
Szam
bo wielce Szanowny Kolego posiadaczu naprawdę fajnego defa żeś się zapętlił z tą ilością blokad, my swoje a Ty swojeszam1953 pisze:No coIle razy mam sie czerwienić, że czegooś nie wiem
Jak go sam zrobię i trochę pojeżdżę to będę wiedział
Jak narazie w "dupniaka" możecie grać ze mną. źle tylko, że bez opamiętania w MOJĄ walicie.
A ja bez poduszki ochronnej muszę ją wystawiać. Przyjdzie pora to i ja powalę.![]()
Szam

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team