marką się troszkę zajmuję fakt ale to nie znaczy,że nie potrafie być obiektywny i poprawnośc polityczna nie ma tu wiele do rzeczy.powtórzę po raz kolejny.moim osobistym zdaniem praoblemy i usterki w LRach sa niczym wobec kłopotów innych marek.nie tak dawno czesław skrobnął o Toyocie jak pamietam,ja znów podam przykład 2,0 TDI w VW-głowice pękają,problemy z popowtryskiwaczami w innych silnikach,pzy których TD5 ze swoimi pompkami jest w zasadzie niezniszczalne,kto pamięta zajebisty silnik 2,5 V6 diesla i problemy z wałkami rozrządu pompami wysokiego ciśnienia i wtryskiwaczami z audi?można tak długo i o wielu markach.Wiechu pisze:Zbyt długo zajmujesz się marką, albo starasz się być politycznie poprawny.nowicjusz127 pisze:Oluś jakiej odpowiedzi oczekujesz?wszystkie auta się psują.te usterki to nic nadzwyczajnego
![]()
Tak bogaty wachlarz usterek w tak młodym aucie to nic nadzwyczajnego, fakt. Ale tylko dla naszej ulubionej marki.
Nowości w LR TDV6 3,0
Moderator: Jerry
- nowicjusz127
Re: Nowości w LR TDV6 3,0
W walce z głupotą nie ma wygranych,są tylko cudem ocaleni
już Polska
już Polska
eee, tam. Sprzeczać się można w nieskończoność, jak w tym durnym wątku o frelku...
td5 jest z czasów 1.9tdi na pompowtryskach. To nie wiem, które są bardziej przewidywalne.
2.5v6 faktycznie lipny, ale starszy R5 doskonały i wkładany jeszcze długo do tuarega i T4.
zresztą...
co to jest za porównanie do produktów "dla ludu"
O marce premium jest przecież mowa i nie o usterkowości samych silników.
Wszyscy wiemy jak jest. Pomysły angole mają genialne. Gorzej z jakością wykonania. Dlatego są teraz w takiej, a nie innej pozycji na światowym rynku motoryzacyjnym. LR i tak się najdłużej broni.
td5 jest z czasów 1.9tdi na pompowtryskach. To nie wiem, które są bardziej przewidywalne.

2.5v6 faktycznie lipny, ale starszy R5 doskonały i wkładany jeszcze długo do tuarega i T4.
zresztą...
co to jest za porównanie do produktów "dla ludu"
O marce premium jest przecież mowa i nie o usterkowości samych silników.

Wszyscy wiemy jak jest. Pomysły angole mają genialne. Gorzej z jakością wykonania. Dlatego są teraz w takiej, a nie innej pozycji na światowym rynku motoryzacyjnym. LR i tak się najdłużej broni.

łoś też człowiek
- nowicjusz127
nikt nie ma zamiaru się kłócić bo po co? tak sobie gdybamy.dla mnie osobiście i zupełnie obiektywnie usterkowość LRów nie odbiega od innych marek
W walce z głupotą nie ma wygranych,są tylko cudem ocaleni
już Polska
już Polska
nowicjusz127 pisze:....dla mnie osobiście i zupełnie obiektywnie usterkowość LRów nie odbiega od innych marek
w konkretnych, pojedynczych przypadkach pewnie tak wlasnie jest. Gorzej jak popatrzysz na statystyke. Tu niestety LR nie wypada jakos szczegolnie korzystnie...

przynajmniej na tle japonczykow

HZJ80 (97) --> FZJ100 (98) --> FZJ100 (06) -->FZJ76 (08)
- Ryszard Giedrojć
-
GAZFAN pisze:Czemu kartonowe ?
Co za różnica, kartonowy, czy nadmuchany z gumy, skoro jeszcze nie jeździ? Stacjonarnie, to nawet mój def jest rewelacyjny, choć kapie z niego tu i ówdzie.
"Jest dobrze, bardzo dobrze... kurde rewelacyjnie.
Nie jeździliśmy jeszcze nimi ale stacjonarnie wiemy już o nim wszystko.
Nie ma wstydu, to RR taki jakim RR miał być i jest

Jeep Grand 2,7 CRD , Toyota LC RJ 70
- Damian
-
- Kontaktowanie:
GAZFAN pisze:Już jeżdżone
aaa i to ta jazda tak na Ciebie wpłynęła, że zacząłeś nosić białe spodnie, różowe polo i założyłeś konto na fejsbuku?

dla równowagi psychicznej powinieneś odpalić RRC i spędzić w nim najbliższe kilka dni, jedząc zwyczajną i popijając tanim browarem

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
-
-
- Kontaktowanie:
Białe spodnie cały czas w modzie u mnie 
różowe polo odpada.. ale jakiś ładny pomarańcz i owszem

różowe polo odpada.. ale jakiś ładny pomarańcz i owszem

Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69