mam za dużo kasy i chcę się jej koniecznie pozbyć
Moderator: Jerry
- decc
- Lokalizacja: Radziejowice - okolice, Patrol Y60 '89 krótki, RD28T'98 TD-6 intercooler, OME+2" @MT33"
Re: mam za dużo kasy i chcę się jej koniecznie pozbyć
Już se znalazłem, że to model Rendża. Odtąd będę z szacunkiem pokazywał je dzieciom, tłumacząc, że ich kierowcy kupują je, by statecznie i z godnością jeździć 50 km/h po mieście i 90 km/h po niezabudowanym, a jak już zdecydują się na zmianę pasa, to tylko w nocy jak jest pusta droga, żeby nie urazić innych użytkowników dróg. Tak im właśnie powiem. 

"Nic od Was nie można się dowiedzieć (każdy dla siebie, zakłamane chamy)"
Nie, nie mój.brodafidela pisze:Stoi taki jeden obok motelu Grenadier, pod kopcem Kościuszki.Flytier pisze:Rozumiem, że do mnie to pytanie. P 38 na codzień.
Już chyba ponad tydzień.
Wygląda jakby dupa klapła, teraz jeszcze kapcia już ma z przodu.
Stoi i i syfem porasta.. rozumiem, że nie twój ?
Mojego możesz na Dąbiu sobie obejrzeć

decc pisze:Już se znalazłem, że to model Rendża. Odtąd będę z szacunkiem pokazywał je dzieciom, tłumacząc, że ich kierowcy kupują je, by statecznie i z godnością jeździć 50 km/h po mieście i 90 km/h po niezabudowanym, a jak już zdecydują się na zmianę pasa, to tylko w nocy jak jest pusta droga, żeby nie urazić innych użytkowników dróg. Tak im właśnie powiem.
I tego się trzymaj

Aa... i dodaj jeszcze, że silniki im tak spektakularnie nie wydupcają. Żeby wiedziały, że to nie norma

- brodafidela
-
Nie musze wiem jak wygląda... ale teraz bedą obserwował - jak kulturalnie jeżdzi po drogach...Flytier pisze:Nie, nie mój.brodafidela pisze:Stoi taki jeden obok motelu Grenadier, pod kopcem Kościuszki.Flytier pisze:Rozumiem, że do mnie to pytanie. P 38 na codzień.
Już chyba ponad tydzień.
Wygląda jakby dupa klapła, teraz jeszcze kapcia już ma z przodu.
Stoi i i syfem porasta.. rozumiem, że nie twój ?
Mojego możesz na Dąbiu sobie obejrzeć.

II TD5, LK (10,2): „Tak więc ten, któremu się wydaje, że stoi, niech uważa, aby nie upadł”.
Możesz mieć mało okazji. Mało ich się poruszabrodafidela pisze: Nie musze wiem jak wygląda... ale teraz bedą obserwował - jak kulturalnie jeżdzi po drogach...

Zawsze zostaje ten pod Grenadierem. A nuż kiedyś odjedzie i to nie na lawecie

brodafidela pisze:I tak bardziej sie boję na drodze Felicji, Matizów i Tico Tico Płertoriko...
zapomniales o fabiach z 3 cylindrowym dieslem
a jaaa mam bardzo mało kasy
i nie chcę się jej pozbywać
……
więc też się pytam coooo kupić

Niech Discovery Będzie z Wami ... na Zawsze!
wsiadaj w to uno i przyjeżdżaj 

......aleeee gdzieeee

tu gdzie nawet dla ruskich jest za drogo 

dzięki za zaproszenie
postaram się w najbliższym czasie skorzystać
.
A jak się będę wybierał to się odezwę na pw.

A jak się będę wybierał to się odezwę na pw.

to chyba o krynice morska chodzigruszkin pisze:tu gdzie nawet dla ruskich jest za drogo

taaa...ruskich wyżerowałeś i jak przyjeżdżasz to jest lansLR_Olek pisze:to chyba o krynice morska chodzigruszkin pisze:tu gdzie nawet dla ruskich jest za drogo

Wygląda na to, .....że w tej sytuacji .... aaaa ......KUP SE DISCO!CeloDefi pisze:a jaaa mam bardzo mało kasyi nie chcę się jej pozbywać
……

a - i zapraszam jednego na wyścigi z P38

P38A HSE 1995 V8 LPG oraz aprilia mojito 50
i ja tak myślęLeonidas pisze:Wygląda na to, .....że w tej sytuacji .... aaaa ......KUP SE DISCO!CeloDefi pisze:a jaaa mam bardzo mało kasyi nie chcę się jej pozbywać
……
więc też się pytam coooo kupić![]()
![]()
![]()
a - i zapraszam jednego na wyścigi z P38

a jak nie będę miał na duży to "se" kupię za 10pln. model w skali 1/24

..... jakie wyścigi nic nie kumam przecież jestem tu nowy

PS. no chyba że chodzi o samolot

-
- jestem tu nowy...
ej dziewczyny przestańcie się zachowywać jak obrażone królewny...
Wybrałem się na nieco przedłużony łikend z familią a tu już ten mnie odsądza od czci i wiary, tamten że to cały złymisio to podpucha, kolejny juz przenanalizował że kierowcy Octavii to chamy, matoły, nuworysze a w kolejnym dojdzie do wniosku, że Scoutami to pewnie jeżdżą głównie żydy albo pedały
a fakty są takie, że ci co najgłośniej krzyczą najmniej pomogli - ale tak to już w życiu jest.
zatem aby rozwiać wasze wątpliwości oświadczam:
1. nie jestem juzerem podszywającym sie pod złegomisia - jestem bardzozłymisio jedyny i autentyczny
2. możliwe, że kogoś z was znam, ze studiów czy pracy - ale nie wiem tego i byłby to przypadek (ryzykownie zakładam, że część do szkół uczęszczała)
3. moje zainteresowanie i poszukiwania Landryny trwają dalej i jest to stan chroniczny
4. cudze opinie na temat kierowców octavii prywatnych/flotowych/nowych/starych i ich kierowców mam głęboko w dupie
5. liczę na odpowiedzi na temat, choć też chętnie wdaję się w ćwiczenia retoryczne dla sportu
6. jeśli forum nie akceptuje powyższego, to niech uczestnicy dalej liżą się po fujarkach mrucząc pod nosem jacy to są wspaniali a bardzozłymisio i tak Landryne kupi
Wybrałem się na nieco przedłużony łikend z familią a tu już ten mnie odsądza od czci i wiary, tamten że to cały złymisio to podpucha, kolejny juz przenanalizował że kierowcy Octavii to chamy, matoły, nuworysze a w kolejnym dojdzie do wniosku, że Scoutami to pewnie jeżdżą głównie żydy albo pedały

a fakty są takie, że ci co najgłośniej krzyczą najmniej pomogli - ale tak to już w życiu jest.
zatem aby rozwiać wasze wątpliwości oświadczam:
1. nie jestem juzerem podszywającym sie pod złegomisia - jestem bardzozłymisio jedyny i autentyczny
2. możliwe, że kogoś z was znam, ze studiów czy pracy - ale nie wiem tego i byłby to przypadek (ryzykownie zakładam, że część do szkół uczęszczała)

3. moje zainteresowanie i poszukiwania Landryny trwają dalej i jest to stan chroniczny
4. cudze opinie na temat kierowców octavii prywatnych/flotowych/nowych/starych i ich kierowców mam głęboko w dupie

5. liczę na odpowiedzi na temat, choć też chętnie wdaję się w ćwiczenia retoryczne dla sportu

6. jeśli forum nie akceptuje powyższego, to niech uczestnicy dalej liżą się po fujarkach mrucząc pod nosem jacy to są wspaniali a bardzozłymisio i tak Landryne kupi

- Damian
-
- Kontaktowanie:
nuda

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
Tej wersji się trzymaj do końca.bardzozlymisio pisze:(...)
A o ile to jest tym o czym myślę to jest warte oglądnięcia: http://tablica.pl/oferta/land-rover-dis ... DoLdT.html
LR2 - jej
LR3 - jego
LR3 - jego
-
- jestem tu nowy...
hmmmmmm znów ten traktor ........
to jakaś klątwa chyba
to jakaś klątwa chyba

Wiesz co, ty chyba nie wiesz ale szukasz po prostu Dżipa.
Kup Dżipa zatem
Kup Dżipa zatem

Disco 300 ES
-
- jestem tu nowy...
żadnego dżipa.....
czy wy rozumiecie, że land rover jest samochodem, który niekoniecznie każdy musi się od razu po kupnie upodobnić do traktora?
rozumiem, że macie wewnętrzny imperatyw przeistaczania Landryny w pojazd wszędobylski i dzielny, taki co przejedzie i topienia go w błocie dla zabawy.....
ale w moje sytuacji przypomina to raczej naszywanie skórzanych łat na kolana i łokcie garnituru na wypadek gdybym miał sie czołgać w okopach wojny która może niespodzianie nadejść i mnie zaskoczyć
Stokowa dyskoteka ma linię, która mi się podoba a zważywszy na zastosowania do jakich planuję jej używać - to to co dostanę w serii wystarczy mi zupełnie (póki co)
czy wy rozumiecie, że land rover jest samochodem, który niekoniecznie każdy musi się od razu po kupnie upodobnić do traktora?
rozumiem, że macie wewnętrzny imperatyw przeistaczania Landryny w pojazd wszędobylski i dzielny, taki co przejedzie i topienia go w błocie dla zabawy.....
ale w moje sytuacji przypomina to raczej naszywanie skórzanych łat na kolana i łokcie garnituru na wypadek gdybym miał sie czołgać w okopach wojny która może niespodzianie nadejść i mnie zaskoczyć

Stokowa dyskoteka ma linię, która mi się podoba a zważywszy na zastosowania do jakich planuję jej używać - to to co dostanę w serii wystarczy mi zupełnie (póki co)

przecież jurysia disko jest stokowe w 90%
bardzozlymisio pisze:żadnego dżipa.....
ale w moje sytuacji przypomina to raczej naszywanie skórzanych łat na kolana i łokcie garnituru na wypadek gdybym miał sie czołgać w okopach wojny która może niespodzianie nadejść i mnie zaskoczyć![]()
No to szukasz w niewłasciwym miejscu.
Forum nosi nazwę UWAGA RAJDY4x4.
Może na onecie lub allegro szukaj.
Disco 300 ES
-
- jestem tu nowy...
@Jerry: ooo dzięki za radę - od razu poznać potęgę intelektu
@gruszkin: i nawet po dłuższej obserwacji można odkryć pewne podobieństwa do Discovery (nomen omen)

@gruszkin: i nawet po dłuższej obserwacji można odkryć pewne podobieństwa do Discovery (nomen omen)