ale mnie się nie chce.

Moderator: Jerry
sumuj tą taniość i dla kontrastu G'ie, to się na finał prodżektu dowiemy ile to jest taniość a ile G'ie może upodlenie będzie jeszcze większeczesław&jarząbek pisze:status prodżektu "upadlajaca taniość" na dziś...
...
...
przyśle zdjęcie na maila to mu ciekawość zaspokoję...wojtek_kom pisze:Chce kątówkę z innego modelu? Darmo, jak nie to kiedyś wywalę.
Skrzynia automat, niby to samo co w "F". Ciekawość mnie męczy...
ale po co?Jac pisze:sumuj tą taniość i dla kontrastu G'ie, to się na finał prodżektu dowiemy ile to jest taniość a ile G'ie może upodlenie będzie jeszcze większe
OK.czesław&jarząbek pisze:przyśle zdjęcie na maila to mu ciekawość zaspokoję...wojtek_kom pisze:Chce kątówkę z innego modelu? Darmo, jak nie to kiedyś wywalę.
Skrzynia automat, niby to samo co w "F". Ciekawość mnie męczy...
No wlasnie, zakup dedykowanych gratow traci profesjonalizmem, a to przeczy zasadom upodleniaQL pisze:Te a nie miało być 2WD?
Bo cos już mieszacie towarzyszu
te eQL pisze:Te a nie miało być 2WD?
Bo cos już mieszacie towarzyszu
Nie wiem jak Biebrza, Narew mocno przybrała...Wiechu pisze:ogarniesz w 2 tygodnie ?
![]()
jutro jadę pętlę zweryfikować. Nie chce mi się jej robić pod 2wd
jak byś nie wiedział co to jest freelander i z czym sie wiąże to proszzz...kpeugeot pisze:o teraz to nabiera sensu
najważniejsze, że znów śniegu dowalatomek pisze: Nie wiem jak Biebrza, Narew mocno przybrała...
Ładnie się pisałoczesław&jarząbek pisze:jak byś nie wiedział co to jest freelander i z czym sie wiąże to proszzz...kpeugeot pisze:o teraz to nabiera sensu
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=8&t=88842
takie małe kompendium
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość