Omijać serwis szerokim łukiem!
Moderator: Jerry
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Re: Omijać serwis szerokim łukiem!
czesław&jarząbek pisze:już nic...
a co to było?
OKczesław&jarząbek pisze:nie PT
żeby mi to jasne było.
no.

i tylko clasika brakczesław&jarząbek pisze:już nic...

aaaaaaaaaa
juz wiem........co to PT
juz wiem........co to PT

...
jak to co to PT?
Przyjęcie Towaru
w sensie poczekalnia z zaparzaczem do kawy dla klejenta...

Przyjęcie Towaru

Sip - Dop
...jajco holenderskie blues...
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
że focha w sensie?Flor pisze:i tylko clasika brakczesław&jarząbek pisze:już nic...
![]()
w tym najlepszy był i chyba nadal jest ze strony organizatorskiej franc

#noichuj
Oj racja racja - wątek się rozkręcił jakby luźna śrubka w nim była. Widać, że chłopaki nudzą się w domach. Żona nie daje czy co? Kochanki nie ma? Kluby nocne zamknęli? Nie ma ciekawszych zajęć tylko siedzenie na forum? Czesiu się już pewnie poprawił i za to mu chwała. Zarabia jak może, bo zarabiać musi. Ja już też zapomniałem, bom nie pamiętliwy. Każdy zły dzień mieć może - On i Ja - chwilowa zła koniunkcja gwiazd i planet?! Swoją drogą wątek Was podjarał i się wykoleił. Też fajnie. A Czesiowi życzę jak najlepiej. Zresztą On o tym wie, bo mu na odchodne powiedziałem, że dobrego zdania o nim nie chcę zmieniać pomimo "zlania mnie wodą" (dla mniej kumatych co się czasem czepiają - to taka przenośnia - wodą nie polał, bo mył motor a nie klientów). Pozdrowienia dla fanów Czesia.
le.ma pisze:Dobrze waść prawisz, ale nie ekscytuj się zbytniobrodafidela pisze:Kurde ten Wojtuś to ma nerwy, oj ma
10 stron wątku, cenzura admina, nerwy napiete jak barania torba, Suspęs jak w Hubalu, admin prawie zlinczowany a koleś se wpada na chwilkę i pieduuuutJakiś duperszwanc co pasuje do całości jak świni dzwonek
![]()
No ja cież pierdooooooooolę.
Weź, że sie chłopie jakos ogarnij, bo od kilku dni po 23.00 masz tu prawie fanklub.Jak widać Wojtuś obsikał ten wątek, bo w innym już rozwiązał swój problem. To było do przywidzenia - panowie spotkali sie na forum, podeszli do murka czyli tematu, zrobili kolejno i spokojnie się oddalili. Jeden do innego wątku, drugi do kasztanów. Pełna kultura
.A reszta paparazzi siedzi dalej w krzakach i czeka na wybuch.
- nowicjusz127
się kolega kreuje na gwiazdę i męczennika a no forum całej prawdy i historii ze wszystkimi pikantnymi szczegółami nie ujawnia.....nieładnie
W walce z głupotą nie ma wygranych,są tylko cudem ocaleni
już Polska
już Polska
juz mogę zamykać?
wojtekws pisze: Widać, że chłopaki nudzą się w domach. Żona nie daje czy co? Kochanki nie ma? Kluby nocne zamknęli? Nie ma ciekawszych zajęć tylko siedzenie na forum?
to raczej ty masz problem...
nie my.
w sumie wyszedles na oszołoma i pieniacza i ...
a zreszta to tak nie zrozumiesz

...Mroczny pisze:juz mogę zamykać?

wojtkaws? chyba nie da rady, bo on, wiesz, z milicji jest...

Sip - Dop
to moze nam mandaty po wsadzac ...Baron pisze:...Mroczny pisze:juz mogę zamykać?
wojtkaws? .... z milicji jest...

- nowicjusz127
zamykaj Waść wstydu oszczędź.tylko nie podwieszaj czasemMroczny pisze:juz mogę zamykać?

W walce z głupotą nie ma wygranych,są tylko cudem ocaleni
już Polska
już Polska