kwiateq0007 pisze:czlowieka inteligentnego

Moderator: Jerry
wiesz ostatnio są modne takie różne kursy i książkiPtak pisze:Widzisz jesteś za inteligentny na to Forum, bo dalej nie kumam
skoro już napisałem że mam dobry dzień to słówko do inteligentnego człowiekakwiateq0007 pisze:...
wiesz małpa tez potrafi powtarzać czynności po bardziej inteligentnych stworzeniach - zresztą podobnie jak ty popełnia błędy (poćwicz rozpoznawanie a i u) i jest to tak samo pozbawione jakiegokolwiek przesłania jak twoje próby. Miałem nadzieję (choć nikłą przyznam się szczerze) na pewien rozwój poziomu twoich wypowiedzi (poprzez poprzestawania z bardziej inteligentnymi przedstawicielami gatunku) niestety. I nie przepraszaj, że próbujesz się dopasować do mojego poziomu - świadczy to tylko o tym, że jakieś zasoby intelektu tkwią w tobie i próbujesz się rozwijać czerpiąc wzorce z (jak sam to określiłeś) klasyków (cieszę się,że tak mnie postrzegasz chociaż wrodzona skromość nakazuje mi lekko zaprotestować) - tak trzymaj - szczerze życzę sukcesu (chociaż nie rób sobie zbyt wielkich nadziei).kwiateq0007 pisze:Pozwolcie ze zaprezentuje mala trawestacje utworu pewnego klasyka:
"Wiesz JurekK potrójne zero – załóż jakiś temat w towarzyskich a stąd już zrób wylot bo żenujący jesteś. Propozycje tematów dla ciebie:
„Skrzywdzony”
„Będę płakał”
„Moje smutki”
„Urzekła mnie moja smutna historia”
„Geje z działu LR mnie prześladują”
lub inny, ale stąd już spadaj bo naprawdę przynudzasz."
Koniec trawestacji.
Ja przepraszam JurekK ze sie do twojego poziomu dopasowuje, to jest zdecydowanie wada czlowieka inteligentnego. A temat stoi w miejscu sialalala.
PoczujZnowuDusznosci
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości