Moderator: Jerry
unikam jej, tudzież opieram się ... raz o biurko, raz o ścianęandrew75 pisze:rozumiem, że Ciebie jakoś nie próbowała
teee na przyjemności to trza se zasłużyć najpierwandrew75 pisze:buzidupci
dopiero co na forum przylazł i już mnie wygania, świniaandrew75 pisze:Von Trwolt
ja tam w przeciwieństwie do Ciebie wibratorów nie używamandrew75 pisze:jakieś prądy
no normalnie, cytujesz całość i deletujesz to co zbędnęandrew75 pisze:mistrzuniu jak sie cytuje pojedyncze zdania ? poważnie pytam.
chwile mnie nie ma a tutaj cały scenariusz ułożony...andrew75 pisze: Mnie Saphirka może zjadać codziennierozumiem, że Ciebie jakoś nie próbowała
jesteś w jakiejś desperacji, że interesujesz się takimi padalcami ?Damian pisze:odgrzebuję sprzed kilku dni, ale jakieś 3 tyg temu sbb oglądał dla mnie to autoandrew75 pisze:jesli ktos ma ochote i czas zerknąć na taką oto ofertę i wyrazić swoją opinię to bedę wdzięczny za każde Wasze zdanie.
http://allegro.pl/show_item.php?item=615109718
andrew75 pisze:buzidupci
Najwyraźniej wpadłeś mu w okoTRAWOLT pisze:teee na przyjemności to trza se zasłużyć najpierw![]()
![]()
Wiechu pisze:jesteś w jakiejś desperacji, że interesujesz się takimi padalcami ?
![]()
...czy może myślałeś, że tanim kosztem nabędziesz legendę do integrałek ?
tamten z szamotuł był do " kilku poprawek "Damian pisze:
jeśli stan mechaniczny byłby "do kilku poprawek" to bym wziął
jako kobita z krwi i kości zapomniałaś napisać standardowy Wasz slogan: "traktuję cię jako kolegę i tylko nimi możemy pozostać"Saphira pisze:Drodzy Koledzy - ni jeden ni drugi
napaleniec, zero taktu i umiaru, a z kobietami trzeba powoli, a nie tak od razu ... maczo się znalazłIgor909 pisze: Najwyraźniej wpadłeś mu w oko![]()
... i jaka gra wstępna
...no rzeczywiście, a podobno tu sami fachowcyIgor909 pisze:Najdziwniejsze jest to że jedynym piszącym w tym temacie na temat jest Andrew75
eee tam Cię nie ma. tych łusek nie da sie zapomniećSaphira pisze:chwile mnie nie ma a tutaj cały scenariusz ułożony...andrew75 pisze: Mnie Saphirka może zjadać codziennierozumiem, że Ciebie jakoś nie próbowała
Drodzy Koledzy - ni jeden ni drugi itd.. chcecie żebym niestrawności dostała ?
i przestańcie kasztanić tak zacny temat
to ja nie jestem w takim razie kobietą...TRAWOLT pisze:jako kobita z krwi i kości zapomniałaś napisać standardowy Wasz slogan..
ja chyba o czymś nie wiemandrew75 pisze:eee tam Cię nie ma. tych łusek nie da sie zapomnieć
no.... czekając na wiedzę umilam sobie czasSaphira pisze:zapomniałam dodać; znowu kasztanicie temat
nie masz co do roboty ?andrew75 pisze:no.... czekając na wiedzę umilam sobie czas
jutro 5 rano wyruszamSaphira pisze:nie masz co do roboty ?andrew75 pisze:no.... czekając na wiedzę umilam sobie czas![]()
zamiast siedzieć i myśleć , zabierz swoją Landrunie w teren
nie leczę, hoduję w sobie. czytając Ciebie.TRAWOLT pisze: czyżby nikt nie chciał byś błysnął wiedzą o D3 i teraz frustracje leczysz?![]()
![]()
może kiedyś, jak zasłużysz, to dostaniesz autograf ... SMSemGAZFAN pisze:nie leczę, hoduję w sobie. czytając Ciebie.
GAZFAN pisze:Jak zawsze na odległość i przy użyciu klawiatury.... Eh.
Ziew.
Masz Ty wyczucie emocji i uniesieńIgor909 pisze:Coś miłość tu czuję
tak, tak na pewno jutroGAZFAN pisze:Jak zawsze na odległość i przy użyciu klawiatury.... Eh.
Ziew.
jak tak dalej pójdzie to w narcyzm wpadnęIgor909 pisze:Coś miłość tu czuję
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość