a właściwie z dziupli

Moderator: Jerry
szukać nowej pompy abs ?nowicjusz127 pisze:trzy pierwsze dobrze rokują
widziałeś taki komputer żeby SLABS, HVAC i silnik w jedno wrzucał?nowicjusz127 pisze:trzy pierwsze dobrze rokują
czesław&jarząbek pisze: widziałeś taki komputer żeby SLABS, HVAC i silnik w jedno wrzucał?
a czy ja gdzieś rzekł że to jedno jest?czesław&jarząbek pisze:widziałeś taki komputer żeby SLABS, HVAC i silnik w jedno wrzucał?nowicjusz127 pisze:trzy pierwsze dobrze rokują
...raczej wykasować błędyselim pisze:szukać nowej pompy abs ?nowicjusz127 pisze:trzy pierwsze dobrze rokują
czesław&jarząbek pisze:ależ darku...po cholerę kasować błędy skoro używana "pompa" kosztuje na allegro trzysta zyli?
płacenie drugie tyle za głupie skasowanie błędów jakimś tam chińskim woltomierzem byłoby czystym frajerstwem.
czesław&jarząbek pisze:reasumując:
odchodzi się od kasowania.
Można by ustanowić nową, świecką tradycję: ...konkurs "zbierz jaknajdłuższą listę usterek w jednym sterowniku" . Zaopatrzone we wzmiankowany skaner żury typowałoby winnera... a pierwszą nagodą mogłoby być komisyjne odłączenie akumulatora przy włączonym zapłonie. Nagroda pocieszenia to na przykład... strzał z migomata w plusową klemę.czesław&jarząbek pisze:reasumując:
odchodzi się od kasowania.
czesław&jarząbek pisze: aaa...trzecia nagroda przyszła mi na myśl: eutanazja właściciela poprzez strzał naganem w tył głowy.
...bo powszechnie znaną prawdą jest "Największym wrogiem Landrovera jest jego właściciel"LR_Olek pisze:czesław&jarząbek pisze: aaa...trzecia nagroda przyszła mi na myśl: eutanazja właściciela poprzez strzał naganem w tył głowy.
lepsze strzał tommy gunem w jaja
czesław&jarząbek pisze:powyższe wyczerpuje temat.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości