nie mniej niz wspomaganie alternator i pompa wodyczesław&jarząbek pisze:brniesz olo...wiskoza dość obciąża silnik.

Moderator: Jerry
nie mniej niz wspomaganie alternator i pompa wodyczesław&jarząbek pisze:brniesz olo...wiskoza dość obciąża silnik.
leszek torbicki pisze:od września jeżdżę bez wiskozy i nie ma najmniejszych szans doprowadzić do zagotowania wody , no chyba że w moim disco jest jakiś ukryty dodatkowy obieg chłodzenia
a w którą stronę skladujesz?? bo może już nie działąleszek torbicki pisze:Olo czytaj ze zrozumieniem , przecież pisałem że kupiłem nowe , leży w piwnicy , jak chcesz wystawię go na allegro - w świątecznej promocji wysyłka gratis
Eeee no przesadzasz zawsze w zime można łopatę śniegu pod maskę wrzucić jak sie przegrzewa (latem proszę tego nie próbować piach nie ma specyfikacji chłodzących)czesław&jarząbek pisze:drogi leszku...
a jak się zacipisz w kopnym śniegu na jakimś podjezdzie na trzy godziny ostrej walki to jak chcesz silnik wychłodzić bez wiatraka?
albo jak utkniesz w korku na nieodśnieżonej drodze na szesnaście godzin, to jak się będziesz grzał a kabinie żeby przeżyć nie chłodząc silnika?
ale same złe też nie sąsys-kom pisze:a kto powiedział ze tam sa same dobre pomysły
ty sie tam nie odzywaj , bo Ci powiem że ten pocięty bączek jest z twojej dyskotekibacajr pisze:ale same złe też nie sąsys-kom pisze:a kto powiedział ze tam sa same dobre pomysły
bączki panie to ja se moge puszczaćsys-kom pisze:ty sie tam nie odzywaj , bo Ci powiem że ten pocięty bączek jest z twojej dyskotekibacajr pisze:ale same złe też nie sąsys-kom pisze:a kto powiedział ze tam sa same dobre pomysły
kiedyś było fotka dyskoteki na necie z 2 elektrycznymi wiatrakamileszek torbicki pisze:ogólnie to pomysł zastąpienia wisko elektrykiem narodził się po lekturze haynesa-DISCOVERY- modifying więc nie jest to mój autorski pomysł , na wyspach nawet sprzedają kity do całej takowej przeróbki więc nie jest to chyba taki zły pomysł, najlepiej jak by się wypowiedział ktoś kto ma takiego lub innego elektryka założonego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości