Ogólnie polecam ![/quote]
Jeszcze raz dziękuję za podpowiedzi

Pozdrawiam!
Z wyrazami szacunku CeloDefi.
PS. A kolega jaki ma silnik w swoim? i jak się sprawuje!
Moderator: Jerry
and_y pisze:http://allegro.pl/land-rover-discovery- ... 98576.html
A to ktoś oglądał? Wygląda na zadbany, może licznik nie kręcony.
UAZ Adventure pisze:Z tego co widzę dla kolegi najlepszy będzie DI w manualu, mniej spali,
po drugie DI ma o niebo mniej elektroniki wszystko idzie ogarnąć samemu.
To moje zdanie w tym temacie![]()
![]()
silnik diesla był tylko jeden 2.5tdi różnica jest między disco do 95r i po wcześniej był 200tdi później 300tdi,
znajdziesz na forum lub na google różnice ogólnie 200tdi trochę bardziej hardmadafaka ale 300 też nie do zajechania
CeloDefi pisze:Używam D1 w firmie ogrodniczej i do codziennej jazdy. Zrobiłem lift +2 hd żeby zwiększyć ładowność. Przyczepę uciągnie każdą, wjedzie tam gdzie bus nie da rady, wygodne, 7 osobowe, łatwo posprzątać. Z wad to trochę mały bagażnik i po lifcie wysoko hak, trzeba dobrać odpowiednią przyczepkę.
Ogólnie polecam !
z dąbrowy do zakopanego masz 2.5 hCeloDefi pisze:UAZ Adventure pisze:Z tego co widzę dla kolegi najlepszy będzie DI w manualu, mniej spali,
po drugie DI ma o niebo mniej elektroniki wszystko idzie ogarnąć samemu.
To moje zdanie w tym temacie![]()
![]()
silnik diesla był tylko jeden 2.5tdi różnica jest między disco do 95r i po wcześniej był 200tdi później 300tdi,
znajdziesz na forum lub na google różnice ogólnie 200tdi trochę bardziej hardmadafaka ale 300 też nie do zajechania
DZIĘKUJĘ
Bardzo cenna sugestia.![]()
Na pewno będę o niej pamiętał podczas swoich poszukiwań… „tego jedynego”![]()
pozdrawiam
CeloDefi pisze:z dąbrowy do zakopanego masz 2.5 h
moim fiatem "UNO" 3h.... a o "lublinie" nie wspomnę
![]()
........ znaczy się kolega z zakopca
nikt cię nie wkręcaCeloDefi pisze:Tak on z tego kurortu dla ludzi ze złotymi zębami ...
Jedź i kup od niego ten śmietnik bo spamuje gdzie tylko może, jak nie łazienką to śmietnikiem "cysta tedei
coś tu mnie zdaje się „chłopaki” wkręcacie mnie….. bo nie kumam
![]()
przecież jestem tu nowy
ceny zeszły ze śniegiem?gruszkin pisze:taniej mu sprzedam
nie emtekitomquat pisze:ceny zeszły ze śniegiem?gruszkin pisze:taniej mu sprzedam![]()
sprzedaj to w końcu
Karton znegocjował?gruszkin pisze:
nie emteki![]()
nietomquat pisze:Karton znegocjował?gruszkin pisze:
nie emteki![]()
byłem, widziałem, naganiamgruszkin pisze:nietomquat pisze:Karton znegocjował?gruszkin pisze:
nie emteki![]()
somsiad jeszcze się wacha ale może może
pozatym naganiaj
byłeś widziałeś.
dziura w progu opisana jest? jest
dziura w fotelui ujowe wnętrze jest? jest
do ogródka jak znalazł
I zostal... kikut... smetny jak donica bez pelargonii...jarekstryszawa pisze:Mocne jak na pierwszy post...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości