adamek,luzik pojade napewno

Moderator: Jerry
wiem, bo to moje auto byłotomek 79 pisze:dokladnie
to moje stare disco. sprzedałem jakiś czas temu. ja sprowadziłem i ja przerabiałem własnymi ręcami.
and_y pisze:Właśnie nie wiem do końca czy on taki git.
Tego z Wieliczki przejazdem oblukam
Dziwne felgi maDamian pisze:and_y pisze:Właśnie nie wiem do końca czy on taki git.
Tego z Wieliczki przejazdem oblukam
ten z Wieliczki najbardziej godny uwagi.
Chłopaky ode mnie jak jeżdżą gazem to wzdychają za dizlem a jak jeżdżą dizlami to ślinią się na gazyAdamek pisze:
Teraz bedzie pewnie, raczej na pewno TDpińć.
NormalneSTRUNA pisze:Chłopaky ode mnie jak jeżdżą gazem to wzdychają za dizlem a jak jeżdżą dizlami to ślinią się na gazyAdamek pisze:
Teraz bedzie pewnie, raczej na pewno TDpińć.
dobra dobra.... jakoś szukam tak z 200 max....Adamek pisze:Ledwo dotarty.
jak kupisz auto to sobie za stówkę ustawisz licznik na ile chcesz,galahad pisze:dobra dobra.... jakoś szukam tak z 200 max....Adamek pisze:Ledwo dotarty.
To musisz patrzec na "mlode roczniki" z przebiegiem 100-150 tys, taki napewno bedzie mial z 200 jak nie wiecej przelatane. Chlopie, kto dzis kupuje auto patrzac na licznik i to w polsce, gdzie wiadomo, ze kazdy osiol kreci liczniki do tylu.galahad pisze:dobra dobra.... jakoś szukam tak z 200 max....Adamek pisze:Ledwo dotarty.
Adamek pisze:To musisz patrzec na "mlode roczniki" z przebiegiem 100-150 tys, taki napewno bedzie mial z 200 jak nie wiecej przelatane. Chlopie, kto dzis kupuje auto patrzac na licznik i to w polsce, gdzie wiadomo, ze kazdy osiol kreci liczniki do tylu.galahad pisze:dobra dobra.... jakoś szukam tak z 200 max....Adamek pisze:Ledwo dotarty.
Właśnie przez takie podejście w Polsce wszyscy kręcą liczniki jak już jest 2ka z przodu to oho jak dużo.galahad pisze:dobra dobra.... jakoś szukam tak z 200 max....Adamek pisze:Ledwo dotarty.
Moja Vitara, kiedy ją kupowałem, miała 25000 na budziku, 94rok, to było ze 4-5 lat temu... i tak naprawdę nie wim ile miała przejechane - 125, 225, 325....UAZ Adventure pisze:Właśnie przez takie podejście w Polsce wszyscy kręcą liczniki jak już jest 2ka z przodu to oho jak dużo.galahad pisze:dobra dobra.... jakoś szukam tak z 200 max....Adamek pisze:Ledwo dotarty.
Na zachodzie auta mają przelatane po 300, 400 tysi i jakoś jeżdżą a w Polsce wszystkie samochody w dieslu mają po 190 000km max na budziku bo klient tak woli,
Taka mała refleksja z mojej strony
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości