Wojtek_W pisze: I to razem dalej niecale dychu rozsadne. A nie kilkadzisiat jako koniecznosc jak wydaje mi sie tu probowana wciskac.

Moderator: Jerry
Wojtek_W pisze: I to razem dalej niecale dychu rozsadne. A nie kilkadzisiat jako koniecznosc jak wydaje mi sie tu probowana wciskac.
Milcze wymownie.czesław&jarząbek pisze:Wojtek_W pisze: I to razem dalej niecale dychu rozsadne. A nie kilkadzisiat jako koniecznosc jak wydaje mi sie tu probowana wciskac.
...bo wyprawy od stacji do stacji lpg są takie fascynującebrodafidela pisze: kupcie dżipy w hemaju i będziecie zadowoleni...
HA!czesław&jarząbek pisze:Wojtek_W pisze: I to razem dalej niecale dychu rozsadne. A nie kilkadzisiat jako koniecznosc jak wydaje mi sie tu probowana wciskac.
auto mam wybrane (konkretny egzemplarzczesław&jarząbek pisze: (...)
załóżmy, że przychodzisz żeby ci ogarnąć temat zakupu. ja się pytam do czego ci to auto ma służyć?
...ale pozytywnie czy negatywniekuba500 pisze: po ostatnie imprezie na której odróżniałem się jako nie posiadacz LR
Nadaje się..kpeugeot pisze:o i ju koniec dysputy nad wyborem DII kontra DI
to może jeszcze napiszcie coś o DIII
nadaje się to do czegoś czy to już plastic fantastic?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości